⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

Napsın adam nereye koşsun önünde oynayan takım mı var nekadar art niyetli yorumlar yapıyorsunuz. ft içine sıçtı takımın hayla nelson zart zurt diyonuz
terimin kötü olması nelssonun kötü olduğunu değiştirmiyor.

aynı şekilde taylan - berkan ortasahası da rakiplerimizin hepsinden kalite olarak geride.

Bugün ne duyacağız basın açıklamasında onu merak ediyorum...

talisca ? 6.5 maaş ver koşarak geliyor bonservisi yok zaten 2.5 a alex teixeirada olur farketmez şuan neyi savunuyosun hocam ftyimi savunuyosun cidden
diyorsun ki X bir oyuncuya, mesela Talisca ya senelik 6 milyon euro maas verelim? Bu mudur cozum/takim butcesine uygun transfer politikasi? Alex Texeira ayrica ne oynadi simdiye kadar? Suan acayip bos yaptin yemin ederim ve mantiksiz konusuyorsun. Hocayi savunmakla alakasi yok benim dedigim, takim ve transfer planlamasini sen cozemissin hala. Ona buna 4-5 milyon euro maas verelim diyorsun hala.

Fatih hoca ile olmayacağını daha Mayıs ayında söyledim transfer ve futbolcu ile alakası yok anlayın artık bi kere evlatçı zihniyet ile bi yerlere gelemezsin

2 hafta öncesine kadar hermaça 11 çıkıp gol de atan forveti bu maç yedeğe bile almıyor. Planlamaya bak. Brendfordda 5 dk oynayan halil tek forvet oynuyor ki bu adam tek forvet oynayamaz diye terim hariç herkes anladı. Daha söylenecek çol şey var da bıktım artık kaç yıldır.

Hayır eskiden 4-4-2 şovu yapardı. Al sana işte 4-4-2 oynayabilecek oyuncular da var. 2. yarıya 4-4-2 başlayacaktı Halil ve Mohammed. Kanatlara Kerem ve Emre'yi atacaktın bitecekti. Risk alacaksan, böyle alacaksın.

4-4-2 Diagne Halil olur. Mohammed olmaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

diyorsun ki X bir oyuncuya, mesela Talisca ya senelik 6 milyon euro maas verelim? Bu mudur cozum/takim butcesine uygun transfer politikasi? Alex Texeira ayrica ne oynadi simdiye kadar? Suan acayip bos yaptin yemin ederim ve mantiksiz konusuyorsun.
snijder ? diyorum cevap veremiyosun snijder bedavayamı geldi verimsizmi oldu ayrıca evet 6 milyon ver getir sen GALATASARAY sın yıldız oyuncu istiyorum diye 2 ay önce yazdım eski mesajlarım duruyor eğer şuan başarılıysa takım sorun yok

Bence tam suan td konusunda radikal degisiklik yapilmasi lazim. Fatih Terimin yaptiklari asla unutulmaz ama kotu sekilde ayrilacaz boyle giderse.

Geri
Üst Alt