⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

talisca ? 6.5 maaş ver koşarak geliyor bonservisi yok zaten 2.5 a alex teixeirada olur farketmez şuan neyi savunuyosun hocam ftyimi savunuyosun cidden

ee biz falcao'ya verdik maaş feghouliye verdik maaş belhanda'ya verdik maaş ne oldu ? maaş vererek olmuyor bu iş oyuncu formsuz olursa o sezon elinden de çıkartamazsın o maaşla, cidden çözümün maaş vermekse boş ver o çözümler sende kalsın

lazio maçında pas yaparak çıktığımız videoyu koyun keyfimiz yerine gelsin!

snijder ? diyorum cevap veremiyosun snijder bedavayamı geldi verimsizmi oldu ayrıca evet 6 milyon ver getir sen GALATASARAY sın yıldız oyuncu istiyorum diye 2 ay önce yazdım eski mesajlarım duruyor eğer şuan başarılıysa takım sorun yok
Yav Sneijder mi kaldi suan 2021 yilindayiz sen bana 8 yil once transfer olmus adami soyluyorsun, suan o paralara hangi oyuncuyu getirebiliyorsun diyorum Alex Texeira ve Talisca diyorsun. Bunlar Sneijder ayarinda mi?

İlk11 ne kadar genç ise, hamle oyuncularımız okadar bitik...

20210919_171728-COLLAGE.webp

Renktaş ben boş eleştiri yapmam

Çıkardığı 11 hatalıydı

Nerede hatası vardı diye soracak olursan

3 gün önce ciddi efor sarfetmiş bir takımı aynı şekilde sahaya süremezsin

Bunu 10 yaşında çocuk bile bilir

İlla ki rotasyon yapmalıydı

4 isimi almalıydı ilk 11'e

Defansa Alpaslan
Orta sahada Assuncao
Kanada Emre Kılınç
Forvete Muhammed

Bunlarla çıksa sahaya ilk yarı çok başka bir tablo görebilirdik

Her neyse İlk 45'i heba ettik zaten

Bari ikinci yarıyı kurtaralım diyoruz

Feghouli Babel gibi bitikleri sokuyor oyuna

Zaten takım iyice strese girip panik oluyor

Nereden bakarsan bak tamamiyle kenar yönetimin hatası bir maç daha

Artık ben saymayı unuttum kaç oldu böyle
O senin görüşün eminim senin dediğin şekilde kadroyla çıksaydık aynı sonuç olsaydı forum yıkılıyodu şimdi kazanan kadro bozulurmu diye.

feghouli, babel, ömer, bunlarin ne oldugunu biliyordukda, birisini daha ekliyorum, mostafa mohamed tam bir hayal kirikligi yaratti benim acimdan, ayrica isliklanan yedlinede yapilani son derece yanlis buldum, lazio macinda immobileye nefes aldirmamisti, taraftarda fatih terimi bu degisiklikte olumsuz yönde etkiledi.

Arkadaşlar Nelson kötü stoper
Yedlin çöp
Morutan 45 dk oynayabiliyor
Cicaldau etkisiz
Berkan çevre kontrolü zayıf
Halil yüzünü kaleye dönemiyor
Mustafa çerçeveyi bulamıyor
PVA yaşlı
Emre çalım atamıyor
Kerem top kontrol edemiyor

Hoca Naapsın !!!

Halbuki bak karşı takıma, elinde en azından Akbaba falan gibi bir adam olsaydı takım oynardı

Anlayana !!!!!

Kibris takimlari bile gecmis ulke puanlamasinda, bahanemiz Avrupa olacaksa futbolu tamamen birakmak daha iyi bana kalirsa cunku Super Lig maclari kimseyi tatmin etmez, bir Lazio galibiyeti bunu gosterdi en basitinden.

Goren de diger takimlarin 25-30 tane super rotasyonlu takimlari falan var zanneder Avrupa'da. Acik sozlulugu severim ama her sene bu lafi senden okumaktan biktim acikcasi bence baska bir bahane bul bidaki sene(ler) icin. :)
Aslında bahane değil gördüğümü söylüyorum gerçi bizim takım 1 kulvari bile kör topal goturuyor o da ayrı komedi 🙂elimizdeki maçları veriyoruz misal aynı şeyi söyledigim pas oyunu sacmaligida var bu pas oyunu yüzünden saçma sapan bir oyuna burunduk ama hoca inat ediyor ligin daha çok başındayız herşey değişebilir fakat hocaya bu sene hem güveniyor hem güvenmiyorum akıl almaz işler yapıyor

Sağ kanatta Emre Kılınç ile başlayıp Morutan’ı sağ içte başlatmalıydık. Morutan’ın kanatta etkinliği azaldı.

Trabzon macindan sonra bile oyunu daha kontrollu oynamliyiz dedi.Yok artik yaslandi malesef olmuyor.Press futbolu benimsemiyor artik.Kendimize geni bir Td bakmanin vakti geldi.

Şampiyonluk mu? Dün adamlar o kadar eksiğe rağmen 2-0 dan maç çevirdi biz bugün Altay'dan 4 Hatay'dan 5 yiyen takıma evimizde pozisyon bulamadan mağlup olduk ne şampiyonluğu.
Inanmayan otobuse binmesin. Gerci pek bi beklentim yok bu sene. Iyi oynayalim yeter

Bazi arkadaslar 4-4-2 oynayalim diyorda. Bir takimin sezon baslamadan once oyun kurgusu hazir olmali. Mesela sikeciler 3lu defansi ilk hazirlik macindan beri deniyor ustune yogunlasiyor. Bazi maclarda degisiklige gidebilirsin ama surekli sistemle oynanmaz. Eger oynuyorsan daha sistemi oturtamamissin demektir.

Geri
Üst Alt