Cengiz Usta
Kırmızı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 2.469
- 2.928
- 1.148
morutan 3 maçtır 2. yarıda çıkarılıyor ve puan kaybediyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
talisca ? 6.5 maaş ver koşarak geliyor bonservisi yok zaten 2.5 a alex teixeirada olur farketmez şuan neyi savunuyosun hocam ftyimi savunuyosun cidden
şuan yenilgiye sevinen kuştur gülüyorsunuz burda takım yenilmişYüzde yüz kuş bu bence de banlayın aga
Yav Sneijder mi kaldi suan 2021 yilindayiz sen bana 8 yil once transfer olmus adami soyluyorsun, suan o paralara hangi oyuncuyu getirebiliyorsun diyorum Alex Texeira ve Talisca diyorsun. Bunlar Sneijder ayarinda mi?snijder ? diyorum cevap veremiyosun snijder bedavayamı geldi verimsizmi oldu ayrıca evet 6 milyon ver getir sen GALATASARAY sın yıldız oyuncu istiyorum diye 2 ay önce yazdım eski mesajlarım duruyor eğer şuan başarılıysa takım sorun yok
O senin görüşün eminim senin dediğin şekilde kadroyla çıksaydık aynı sonuç olsaydı forum yıkılıyodu şimdi kazanan kadro bozulurmu diye.Renktaş ben boş eleştiri yapmam
Çıkardığı 11 hatalıydı
Nerede hatası vardı diye soracak olursan
3 gün önce ciddi efor sarfetmiş bir takımı aynı şekilde sahaya süremezsin
Bunu 10 yaşında çocuk bile bilir
İlla ki rotasyon yapmalıydı
4 isimi almalıydı ilk 11'e
Defansa Alpaslan
Orta sahada Assuncao
Kanada Emre Kılınç
Forvete Muhammed
Bunlarla çıksa sahaya ilk yarı çok başka bir tablo görebilirdik
Her neyse İlk 45'i heba ettik zaten
Bari ikinci yarıyı kurtaralım diyoruz
Feghouli Babel gibi bitikleri sokuyor oyuna
Zaten takım iyice strese girip panik oluyor
Nereden bakarsan bak tamamiyle kenar yönetimin hatası bir maç daha
Artık ben saymayı unuttum kaç oldu böyle
üst üste 3.sezonu cöpe atiyoruz
ya da resmi hesaptan ligin en genç takımı diye twit gelsin!lazio maçında pas yaparak çıktığımız videoyu koyun keyfimiz yerine gelsin!
Aslında bahane değil gördüğümü söylüyorum gerçi bizim takım 1 kulvari bile kör topal goturuyor o da ayrı komediKibris takimlari bile gecmis ulke puanlamasinda, bahanemiz Avrupa olacaksa futbolu tamamen birakmak daha iyi bana kalirsa cunku Super Lig maclari kimseyi tatmin etmez, bir Lazio galibiyeti bunu gosterdi en basitinden.
Goren de diger takimlarin 25-30 tane super rotasyonlu takimlari falan var zanneder Avrupa'da. Acik sozlulugu severim ama her sene bu lafi senden okumaktan biktim acikcasi bence baska bir bahane bul bidaki sene(ler) icin.![]()
Alkışlanacak övülecek bi yan söyle alkışlayıp övelimMesaj haklarını sadece eleştiri ve abartılı yorumlara saklayan arkadaşlar hemen türemiş.
Inanmayan otobuse binmesin. Gerci pek bi beklentim yok bu sene. Iyi oynayalim yeterŞampiyonluk mu? Dün adamlar o kadar eksiğe rağmen 2-0 dan maç çevirdi biz bugün Altay'dan 4 Hatay'dan 5 yiyen takıma evimizde pozisyon bulamadan mağlup olduk ne şampiyonluğu.
birde iki kere alkis veriyorum sana " Akıl var izan var" i dogru olarak kullanmana "akil var nizam var olarak bilinir halbuki![]()
madem çocuk hazır değil ikinci yarı alsın!!morutan 3 maçtır 2. yarıda çıkarılıyor ve puan kaybediyoruz