⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

Mustafa Feghouli Emre ve hazırsa Gustavo %90 oynar. Bir de Ömer oynayabilir zira Patrick Avrupa dönüşü Kasımpaşa maçında yorgunum demişti.

Muslera
Yedlin Lyundama Nelson Ömer
Gustavo Berkan
Morutan Feghouli Emre
Mustafa

Sakat olmasa Morutan'ın yerine Barış oynardı. Gönül ister ki Berkan da dinlensin ama Aytaç çok yetersiz.

bu macin biletleri simdi ciddi ciddi satisa cikmayacak mi la?

ben 5li paket istemiyorum burak elmas kardesim, ben sadece bu maca gidip biraz eglenmek ve takimimi arenada izlemek istiyorum

cok mu bir sey istiyoruz sizden anlamadim ki lan

insani zorla takimdan sogutuyorlar valla

sonra da cikip aglamasinlar taraftar gelmiyor diye

ben parami zorla vermeye calisiyorum ama almiyorlar abi

cidden cok agir küfürler edecegim

abWBhMfan6.png

Hocam şunu bi dener misin? PvA oynasın ama yorgun değilse, Alparslan'ı sok devreye.

Bu maçta bazı oyuncularımızı dinlendirmemiz lazım rotasyon yapıp bu zaman kadar daha az süre alan oyuncularımızı görmeliyiz Mohammed gibi oyuncuları artık ilk 11 başlatıp gol attırmalı ve moralini yükseltmeliyiz, diğer taraftan sol bekte PVA dinlensin yerine Ömer Bayram oynasın, orta sahada ise Taylan veya Berkan'dan birinin yerine Assunçao oynasın, son olarak ben defansta bir Alparslan sürprizinin de olabileceği kanaatindeyim hırslı oyuncu en azından denenebilir. Bu kadro Alanya'yı yenmeye yeter bence bu arada Diagne'yi de unutmamalıyız. Bu maçta bir devre süre almalı. Halil hiç oynamasın bu maçta iyice dinlensin aslan parçası Marsilya deplasmanında lazım bize.

Muslera
Yedlin Nellson Alparslan Ömer Bayram
Assunçao Cicaldau
Feghouli Morutan Emre Kılıç
Mohammed

çok kritik maç wonderkid? gustavo assuncaonun ilk maçı olacak gibi.. süper oyuncu çıkması ve çok başarılı olması dileğiyle..

Hoca ilk yarı skoru bulma düşüncesinde olabilir.pva ömer ve kerem kılınç dışında belki bu defa mustafayı halil yerine oynatır.
Bunlar dışında ilk 11 de değişim beklemiyorum.
Mustafa mutlaka cica ve morutanın olduğu 11 de oynatılmalı.

Musli yed nelson luyi ömer morutan taylan berkan cica emre k Mustafa

Skoru bu defa alabilirsek hoca ikinci yarıya berkanı alıp gustavoyu sürebilir hatta cicayıda 60 larda aytaçla değiştirebilir .

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ortasahada çok rotasyon beklemem ama gustavo oynar sadece. Diagne 2 haftadır yedek bu maç oynayacaktır.
Muslera
Yedlin Nelson Alpaslan Vananholt
Asuncao Berkan
Morutn. Cicaldau. Halil
Dagne

Beklediğim 11.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

macin biletleri nerede abi?

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Bir an önce pazar olsada izlesek genclerimizi. Insallah baris kadroda olur ve sure alir. Kilinc da 11de olsun. Pva dinlendirilsin. Fazla rotasyona gerek yok. Alişsinlar bu tempoya

Sasha ve Barış disinda eksigimiz olmadigina gore polemik yapmaya gerek yok. Çakar geceriz.

Her şeyden bağımsız, herkesin ezbere saydığı ideal bir onbirimiz oldu.

Muslera
Boey Nelsson Marcao PVA
Berkan Taylan
Morutan Cicaldau Kerem
Halil
Luyindama
Gustavo
Barış Alper
Mustafa
Diagne

Geri
Üst Alt