⚽ SL 21/22 H:5 | Galatasaray 0-1 Alanyaspor | MS | 19 Eylül

nelsson ve berkan dinlensin

————-muslera————
yedlin alpa—-luyi——pva
—————Assunsao——-
———Emre —cicaldau——
morutan—-MM——-kerem

Abi neden rotasyon yapıyoruz? Genç kadro kurulmasının amacı bu değil mi zaten? Hepsi zımba gibi çocuklar. Millet senede 60 maç yapıyor, bana mısın demiyor.

Ayrıca bu yeni ve genç takımın, oyununun oturması için, birlikte sürekli maç yapmaları onemli.

Haa bir sakatlık olur, zorlanan bir oyuncu olur o ayrı. Ancak rotasyon kavramı BJK gibi yaşlı takımların işi olmalı.

Abi neden rotasyon yapıyoruz? Genç kadro kurulmasının amacı bu değil mi zaten? Hepsi zımba gibi çocuklar. Millet senede 60 maç yapıyor, bana mısın demiyor.

Ayrıca bu yeni ve genç takımın, oyununun oturması için, birlikte sürekli maç yapmaları onemli.

Haa bir sakatlık olur, zorlanan bir oyuncu olur o ayrı. Ancak rotasyon kavramı BJK gibi yaşlı takımların işi olmalı.
Besiktas 114 km kosmustu Dortmund'a karsi --> Dortmund 120 km
Biz Lazio'ya karsi 117 km kosmusuz.

Düzenli olarak 120leri görebilirsek Sampiyonlar Ligi takimi yaratabiliriz bir kac yil icinde.

Rotasyon falan yapılacağını sanmıyorum kadro daha yeni alışıyorken İdeal İlk 11'in değiştirileceğini sanmıyorum.

Sadece Mohammedin ilk 11'de olabileceğini düşünüyorum Galibiyet harici bir sonuçta süpriz olacaktır.

Yukardaki renktaşın belirttiği gibi bu takıma devamlılık lazım dünkü 11 den sadece Assuncao değişmeli oyun ezberi oluşması lazım.

pazar olsa da maç izlesek.
benzeri 11 ile sahada oluruz. dün ki oyunun isteği arzsuyla oynarız umarım. tutarsız bir takım görmek istemiyorum artık. her maç vasatının bile rahatlıkla oyun ve skor üstünlüğünü alabilecek takımı özledik, çok özledik. insallah o sene bu senedir.

mac biletlerinden hala bir haber yok

gs yönetimi dalga mi geciyor lan bizimle

o b.ktan 5li paketinizi kimse almaz abi

sizin beceriksizliginiz yüzünden pazar günü stad bos olur

Bizim dün sahaya cikan 11 haric en fazla 5 tane kadroya girebilecek adamimiz var oynamak istedigimiz oyuna göre.

Boey-Gustavo-Baris-Emre-Mostafa disindaki yedekler sadece el freni olur.

Luyindama ve Alpaslan Nelsson-Marcao ikilisini kesemez. Topla iyi degiller. Ömer Bayram yine maksimum yedek olabilecek bir oyuncu.

Aytac, Babel ve Arda tamamen el freni. Feghouli yetenekli ama tembel bir oyuncu. Ogulcan cok yeteneksiz, düz oyuncu.

Hocanin kafasinda uzun boylu forvet yok gibi. Diagne zaten topla cok iyi degil, sadece bitirici oyuncu atabilirse.

Hoca dün cikardigi kadroyla 11i buldu gibi.

@Veli Baltacı

Çok fazla rotasyon yapanlar fazla hayal kuruyorlar rakip Gençlerbirliği değil hernekadar yeni kadroda kursa Alanya fizik olarak çok zor takım fazla rotasyon büyük risk olur

Alanya'nin hücum hatti iyi ama orta saha merkezi gecen yillara göre zayif.

Efecan
Emre
Davidson
Diedhiou

Candeidas
Eduardo
Novais
Babacar

Hafife alirsak duvara toslayabiliriz. Fizik gücümüzü kullanarak bunlara üstünlük saglamamiz lazim. Ribaundlari alip oyunu rakip ceza sahasina yikabilirsek erken goller bulabiliriz.

Geri
Üst Alt