Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.849
- 4.400
- 1.788
ne yapmis Balotelii tam olarak anlamadim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlediğim kadarıyla bir şey yapmamıştı SergenDoğru mu bu daha dur Sergen Yalçın'ın en az 5 maç ceza alması lazım
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
@Necati Şanlı isimli arkadaş öve öve bitiremedi Beşiktaş'ı.Maçı izleyemedim, sırf yorumlardan okudum ara sıra. Sırf bu maç bile Türkiye de Taraftarın ne kadar skora odaklı olduğunun göstergesi. Bjk 3-0 öndeyken onları övmeler , kendimizi kötülemeler. 3-3 dan sonra bütün Hava değişti, şimdik bizden de salak oldular. Aynısını bizim Lazio ve Alanya maçlarından sonraki yorumlardada görebilirsiniz. Orda 3-4 gün arayla burdada 45dk lık arayla. Aynısını Oyuncuların Konusunda var. Mesela Kerem de bir hafta vazgeçilmez, diğer hafta bundan hiçbirşey olmaz yorumları.![]()
iplemedikleri icin olmustur 3-0dan sonra3-0dan mac veren nasil güle oynaya sampiyon oluyor?
Bu puan kaybı muhasip üye Murat Saylak'a yazar.benim actigim konuda puan kaybetmeleri iyi oldu.
O halde bizde iplemedikiplemedikleri icin olmustur 3-0dan sonra
biz 2 maci 2-0 dan verdik son maci da son anlarda kaybettik
Süphanallah ilk defa görenler likelasın.rosier kırmızı görmüş diyorlar, bugün bir milat !!
biz genel olarak berbat oynuyoruzO halde bizde iplemedik
Onları ben de arıyorum ama her nedense bulamıyorum.AHAHAHA başlığa devre arası gelip yazıp şimdi ortada olmayanlar nerdesiniz.
Acil tiner çekmeleri lazım biraz zaman tanıyalımOnları ben de arıyorum ama her nedense bulamıyorum.
Sahi nerede bu adamlar?