SL 21/22 H:6 | Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor | MS | 21 Eylül

1974 deki Stagul Roşu maçı gibi olmuş.
Son 3 dakikada 3 gol yiyip UEFA kupasından elenmişler zamanında.
İlk maçı İstanbul‘da 2-0 kazanmışlar.
O kadar geri gitmeye gerek yok, yine bu tinerciler 3-0 dan son 10 dakkada 3 gol yiyip avrupadan elenmişti. Valarenga mı ne öyle dandik bir takımdı 😊

Allah kimseyi Besiktasli olacak kadar haysiyetsiz yapmasin.

Hadi Fenerliler de ayri mal ama kimse bunlar kadar görgüsüz ve kendini begenmis degil. Kodumun tinercileri, bizim hocanin kafasi yerine gelse de size güzelce bir koysak 1 ay sonra.
Görgüsüzlük en güzel tanımlayan kelime bunları. Başarıyı taşımak da asalet ister.Bunlarda yok.

Bu ganyanci yavsak birkac aksi skor daha gelirse kacar gider zaten tamamen tesadufen basarili oluyo iyi topcu koyarim maci alir kahvedeki adamlar gibi konusuyor surekli.

Rakiplerin lehine olan hakem hatalariyla ilgili bir konu vardi forumda sanirim.

Montero'nun ilk yarida ikinci saridan atilmasi gereken pozisyonu da eklemek lazim oraya.
bende bi pozisyon için yazdım ikinci sarı diye,ben welinton için diyordum belki monteroydu welinton sanmış olabilirim.çizgi üzerinde yaptı faulu yanılmıyorsam ama faul çalınmadı bile.

bende bi pozisyon için yazdım ikinci sarı diye,ben welinton için diyordum belki monteroydu welinton sanmış olabilirim.çizgi üzerinde yaptı faulu yanılmıyorsam ama faul çalınmadı bile.

Yok benim dedigim pozisyonda Montero herhalde Izlandali uzun sacli herifi omzundan cekip yere sermisti. Hakem avantaj verip oyunu devam ettirse de net sari kartti o hareket.

kuntz ne demiş. ganyancı iyice raydan çıktı önüne gelenle kavga ediyor
kuntz sergenin futbolcuyken disiplinle pek alakası olmadığını ,hoca olarak onu gördüğümde aklıma huyları geldiği için kahkaha attığını ama şampiyon yaptığı için büyük saygı duyduğunu ve disipline önem verdiğini söyledi.halbuki sergen kendi diyordu ben disiplinsiz biriydim felan.

Geri
Üst Alt