- 1 Ağustos 2014
- 63.804
- 74.990
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O maç da apayrı bir olay.Çok dalga geçildi o maçtan sonra.Bn Valeranga maçını izlemiştim,Carev Valeranga'da oynuyordu o ara.Son 15 dk. 3-0'dan 3-3 olmuştu.
O kadar geri gitmeye gerek yok, yine bu tinerciler 3-0 dan son 10 dakkada 3 gol yiyip avrupadan elenmişti. Valarenga mı ne öyle dandik bir takımdı1974 deki Stagul Roşu maçı gibi olmuş.
Son 3 dakikada 3 gol yiyip UEFA kupasından elenmişler zamanında.
İlk maçı İstanbul‘da 2-0 kazanmışlar.

İnşallah soydaş dediğin gibi bjk puan kaybeder hatta yenilir Altay'a cuma günüFener defansif oynayıp pozisyon vermiyor, Altay'ı bozdu ancak BJK'nin bu kadrosu cok pozisyon verir ve goller yer.3 ihtimalli görüyorum.
Bn Valeranga maçını izlemiştim,Carev Valeranga'da oynuyordu o ara.Son 15 dk. 3-0'dan 3-3 olmuştu.
Sen burada misin?Bjk bu sene çuvallarcılar nerde
Görgüsüzlük en güzel tanımlayan kelime bunları. Başarıyı taşımak da asalet ister.Bunlarda yok.Allah kimseyi Besiktasli olacak kadar haysiyetsiz yapmasin.
Hadi Fenerliler de ayri mal ama kimse bunlar kadar görgüsüz ve kendini begenmis degil. Kodumun tinercileri, bizim hocanin kafasi yerine gelse de size güzelce bir koysak 1 ay sonra.
bende bi pozisyon için yazdım ikinci sarı diye,ben welinton için diyordum belki monteroydu welinton sanmış olabilirim.çizgi üzerinde yaptı faulu yanılmıyorsam ama faul çalınmadı bile.Rakiplerin lehine olan hakem hatalariyla ilgili bir konu vardi forumda sanirim.
Montero'nun ilk yarida ikinci saridan atilmasi gereken pozisyonu da eklemek lazim oraya.
Bu ne lan kafayı yedi herif ahaha
bende bi pozisyon için yazdım ikinci sarı diye,ben welinton için diyordum belki monteroydu welinton sanmış olabilirim.çizgi üzerinde yaptı faulu yanılmıyorsam ama faul çalınmadı bile.
kuntz sergenin futbolcuyken disiplinle pek alakası olmadığını ,hoca olarak onu gördüğümde aklıma huyları geldiği için kahkaha attığını ama şampiyon yaptığı için büyük saygı duyduğunu ve disipline önem verdiğini söyledi.halbuki sergen kendi diyordu ben disiplinsiz biriydim felan.kuntz ne demiş. ganyancı iyice raydan çıktı önüne gelenle kavga ediyor
Disiplinsizin tekiydi, td olduğunu görünce kahkaha attım demiş. Sonra da toparlamaya çalışmış ama at hırsızına dokunmuş bu laflarkuntz ne demiş. ganyancı iyice raydan çıktı önüne gelenle kavga ediyor