SL 21/22 H:6 | Beşiktaş 3-3 Adana Demirspor | MS | 21 Eylül

Türkiye'de iyi kontraya çıkan bir anadolu takımı var mı.

O bu degilde vargas rize macinda da gözüme carpmisti. Gercekten cok Iyi bi oyuncu ve daha henüz 24 yasinda. Bugünkü frikik golü beni gercekten mest etti.
Yabanci siniri olmasa hemen Sol kanada düsünürdüm, ama bu sekil önce kaleye ve beklerden birini türk yapmak gerek
stopere nelsson'u almak yerine kaan ayhan'i almak gerekiyordu. kaleye irfan can'i atacaktin. sonra keyfine bak. kontenjani uydurmak icin ön tarafta etkisiz yerli kullanmak zorunda kaliyoruz. uygulama hatali.

Boş konuyor çoğu kişi.Fanatiklik gözünü kapatıyor bazılarının.Besiktas seri yaşayacak bir kadro kurdu ve gereğini yerine getiriyor.Transfer döneminin sonunda bunu söyledim ancak bazılari ergene yakışan cümleler ile cins cins cevaplar verdiler.Beziktas zaten belli bir federasyon desteğine sahip,Allah var iyi kadroda kurdular.Fb Ali Koç yuzunden mimli,bizi zaten seven yok,bjk bu kadro ile ligi götürür.Herhangi bir doğa üstü olay olursa bilmem.Ancak siyasi realite ve kadro yapılanması bunu gösteriyor.

sana hücumda is yapacak adam lazim, defansta yetersiz yerli oynasa bile üstüne gelemiyorlarsa cok sorun olmuyor. sen rakibi baskiyla yildirabilirsen arkada oynayacak 2 yetersizi idare edersin

Boş konuyor çoğu kişi.Fanatiklik gözünü kapatıyor bazılarının.Besiktas seri yaşayacak bir kadro kurdu ve gereğini yerine getiriyor.Transfer döneminin sonunda bunu söyledim ancak bazılari ergene yakışan cümleler ile cins cins cevaplar verdiler.Beziktas zaten belli bir federasyon desteğine sahip,Allah var iyi kadroda kurdular.Fb Ali Koç yuzunden mimli,bizi zaten seven yok,bjk bu kadro ile ligi götürür.Herhangi bir doğa üstü olay olursa bilmem.Ancak siyasi realite ve kadro yapılanması bunu gösteriyor.
as kadrodan 3 adam sakatlanip 3 yedek 11'e girmesi lazim ki puan kaybetsinler. kenan,güven ve gökhan töre'yi kullanmak zorunda kalmadan ilerledikce fazla kayip yasamazlar. anadolu takimlari gecen seneye göre daha zayif.

Besiktas sampiyon olacak bence de ama ellerindeki kadro bizde olsaydi ya biri capraz baglarini kopartir yada fatih Hocayla kavga eder bir maraza cikardi.

sagda töre solda kenan oynamaya baslayinca adana bi tane daha sapladi

gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooolll

Geri
Üst Alt