⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

86-87 sezonundan beri Galatasaray'ı izlerim. Ne zaferler ne maçlar ne gururla yaşadım, yaşadık. Ne mağlubiyetler, ne kötü maçlar izledim, izledik. Ben daha hayatımda şu maç kadar Galatasaray 'ın acziyet içinde olduğu bir maç izlememiştim. Yazık çok yazık. Çok sinirliyim ama sinirden de öte çok üzgünüm..

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3-0 yeterli bir skor değil FT yine alengirle olayı başka yere çekerek sıyrılır bu durumdan. 5-0 falan olması lazım.

%100 kaçırdı Nelsson!

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ömer erdogan
farioli
okan buruk
bülent korkmaz
hamza hamzaoglu

takımda disipsizlik gözlemliyorum. ftnin ilk td döneminden beri izlerim kötü futbol gördüm ama mücadele eksikliği pek görmedim.ama bu maç oyuncular resmen oynamıyor. ve bu tarz durumların tek çözümü td değişikliğidir. ne kadar erken okadar iyi. bana kalsa hemen yarın. bu sekilde bir ihtimal düzelme ihtimali olan adamları da kaybedicez.

SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sorun rotasyon değil abicim. Bu takimin kanadı yok. Bu takımın orta sahası üç yıldır çok kötü. Forvetimiz yok. Olan vardı oda küstürüldü mü zaten yeteneksiz miydi bilmiyorum. Takımıda ben kurmadım. Geclik iyidir de kardeşim kereme Taylan a guvenerekte sezona baslamazsin

Geri
Üst Alt