⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Hayır anlamıyorum deplasmanda defans yapmak diye bir seçenek yok mu 🤬🤬 yerinde. Ulan sen defans yap adam gelsin sana dan dun vur uzaklaştır kontra atak bekle niye hücum oynamaya çalışıyorsun.

86-87 sezonundan beri Galatasaray'ı izlerim. Ne zaferler ne maçlar ne gururla yaşadım, yaşadık. Ne mağlubiyetler, ne kötü maçlar izledim, izledik. Ben daha hayatımda şu maç kadar Galatasaray 'ın acziyet içinde olduğu bir maç izlememiştim. Yazık çok yazık. Çok sinirliyim ama sinirden de öte çok üzgünüm..

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O Eskişehir maçına sabahın 07.00 ında girenlerden birisi olarak, üzülüyorum be Sabri abi.

Şu 11 ile 100 maç yapalım 100unude yeniliriz

Verstuurd vanaf mijn LE2123 met Tapatalk

Rakipte oyuna girenlere bak 40 yaşındaki Fernandes ve diğer 40 yaşındaki İlhan Parlak.

Büyük rezillik ya.

E_6PcL9VQAMdWgd

Fatih hoca ile yollar kesinlikle ayrılmalı sonuçtan tamamen bağımsız bunu düşünüyorum 5 dakikada 5 gol atıp çevirsek bile böyle olmalı. Bu genç oyuncuların hocayla birlikte değil 1 adım ileri gitmek ilk geldikleri hallerinden en az 3-4 seviye geriye gideceği aşikar. Hocanın başardıklarına saygım sonsuz elbette ama şu anda takımın hiçbir geleceği yok. Bakın Tudor takımının bile Başakşehir'den 5 yemesine rağmen bir geleceği vardı ama bu takımın yok. Bize kesinlikle prensip sahibi ve yenilikçi genç bir yabancı antrenör lazım. Geriye düşünce bir takımın tek planı Ömer Bayram'ın ortalarıyla gol aramak olabilir mi ? Hadi dünyaları kaçırırsın rakibinin her geldiği gol olur 3-0 yenilirsin ama durum böyle değil. Fatih Terim ile devam edilecek her saniye maalesef kayıp olacak bu değişiklik çok acilen yapılmalı.

Geri
Üst Alt