Serdar Alper
10 Numara!
- 27 Mayıs 2009
- 10.882
- 8.082
- 1.898
Neyin çakması adam içimizden geçiyorÇakma Hikmet Karaman’ın maç sonu açıklamalarını merakla bekliyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Neyin çakması adam içimizden geçiyorÇakma Hikmet Karaman’ın maç sonu açıklamalarını merakla bekliyorum
Sanmıyorum. Ömer hoca karakterli. Etik de olmaz zaten.Ömer erdoğan gelir mi istesek
Ben olsam tek attım derim.Çakma Hikmet Karaman’ın maç sonu açıklamalarını merakla bekliyorum
omer hocaya bizim takimdan 3 topcu yolla. sampiyonluga oynatir hatayi.herif cer cople iki sezondur kafaya oynatiyor takimi helal olsunÖmer erdoğan gelir mi istesek
Babel'i şu dakikaya kadar oyuna almayan td istifasını versin
Bu ne rezillik kardeşim
Yeniğiz ve Babel kenarda oturuyor
ALP-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
O Eskişehir maçına sabahın 07.00 ında girenlerden birisi olarak, üzülüyorum be Sabri abi.86-87 sezonundan beri Galatasaray'ı izlerim. Ne zaferler ne maçlar ne gururla yaşadım, yaşadık. Ne mağlubiyetler, ne kötü maçlar izledim, izledik. Ben daha hayatımda şu maç kadar Galatasaray 'ın acziyet içinde olduğu bir maç izlememiştim. Yazık çok yazık. Çok sinirliyim ama sinirden de öte çok üzgünüm..
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi