Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.022
- 1.580
- 303
Afedersiniz ama mok gibi kadro.Bu maçı izlemek bile istemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o sene sezon mart sonu bitmisti süper final yüzündenO sezon Avrupa'da yoktuk.
Ben aynı kadro olmadı mı diyorum? O sezon kupadan da erken elendik. Süper final vardı tamam ama yine de toplamda 42 maç yaptık. Bu sezon ligde 38 maçın var. Sezonu erken açtın 6 eleme maçı yaptın. 6 grup maçın var. Kupa maçları da olacak. Her türlü 50 maçtan fazla oynayacağız. Eşek gibi rotasyon yapmak zorundasın.o sene sezon mart sonu bitmisti süper final yüzünden
hafta ici de cok maca ciktik
sonra da süper finalde 6 tane derbi oynadik ve her zaman ayni kadro sahada oldu
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
elin yabancisi rotasyon mu yapiyor?Ben aynı kadro olmadı mı diyorum? O sezon kupadan da erken elendik. Süper final vardı tamam ama yine de toplamda 42 maç yaptık. Bu sezon ligde 38 maçın var. Sezonu erken açtın 6 eleme maçı yaptın. 6 grup maçın var. Kupa maçları da olacak. Her türlü 50 maçtan fazla oynayacağız. Eşek gibi rotasyon yapmak zorundasın.
Morutan -oğulcan değişikliği yapmış yaniEmreye baya iş düşecek
———tay—-asunçao———-
Feg————————emre
—————21——
————-mm
Olucak muhtemelen
Elin yabancısı yapmıyor kadrosu kaliteli, bizimki değil. 2000 döneminde bizimki de kaliteliydi biz de yapmıyorduk. Ayrıca Alanya maçında yapması lazımdı rotasyonu. Bugün değil.elin yabancisi rotasyon mu yapiyor?
plde oyuncular her sene cok daha yüksek tempoda oynandigi halde 40-50 maca cikiyor
senin su anda rotasyon yapmaya hakkin da yok acikcasi
bir maglubiyet ile cok büyük bir yara alirsin lig yarisinda
sonra da ligin son anlarinda bu puanlari deli gibi ariyoruz
elinde cok genc bir kadro var
bu adamlarin hepsinin fit ve diri olmasi gerekir
ha degilse bu teknik heyetin sucudur
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk