⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Kayseri'nin kenardan oyuna atabileceği tek adam Mane bundan dolayı oyundan düştüklerinde biz Kerem, Morutan, Diagne gibi oyuncuları sahaya atıp fişlerini çekebiliriz. Stratejik oynayıp bilhassa ilk yarı top dolaştırarak onları boş koşturmalıyız.
Doğru ama tam adamlar oyundan düşmeye başladığı anda Babel, Aytaç ve Ömer 'i oyuna alıp Kayseri 'yi maça ortak etmemiz lazım !

Hikmet Karaman: "Oyunu rakip alanda oynamamız gerekiyor. 6 gol yemiş bir Galatasaray var. Bize 1 gol yetmez. Rakibe saygı duyuyoruz ama bu ligde herkes yenilebiliyor."
Aboo hikmetti dimi tdleri, önde basar o zaman bu garanti maçın başıyla beraber. Assunçaoyu test maçımız olacak. İlerideki boşlukları değerlendirecek bi isim göremiyorum kadromuzda, bu iş can sıkıcı

Mustafa Mohamed evlat kontenjanında olmadığı için vasat bir ilk yarı çıkarması halinde devre arasında oyundan çıkıp, yerini Babel'e bırakabilir.

Feguli harici ok. diyorum kadroya.Hoca sağlık ve atletik olarak bazı oyuncuların dinlemesi gerekir diyor, sağlık ekibi ile toplanıp öyle karar almışlar.

Sonunda Gustavo Assunçao 'yu izleyeceğimiz için çok heycanlıyım, benim ondan beklentim çok çok yüksek tıpkı Nelsson gibi tertemiz bir oyuncu olduğuna inanıyorum

Ama Taylan & Assunçao ikilisi çok uyumlu değil gibi sadece hücum anlamında demiyorum bunu işin defans tarafında da oyun kurulum tarafında da birbirlerine karışabilir bu ikili sahada

Oğulcan(1) ve Mostafa(2) ikilisi şov yapar. Feghouli 1 asist, 1 gol yapar.
4-2 kazanırız.

Not: 4-0 iken Babel ve Ömer girer. 4-2 olur.

2.yari oyuna girdikten sonra adeta yerlerde sürünen feghouli ve aylardir adam akilli maca cikmamis ogulcan ikisi birden sakka danak ilk 11'e alinmis. mac temposu ve uyum bakimindan sürekli oynayan 2 ortasahadan 2si de yok. oyun ezberimiz olmadan oyuncularin bireysel kalitesine güveniyor olsa gerek. lige tutunma macimiz. 3 puan sart oglu sart.

Geri
Üst Alt