Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 26.598
- 8.334
- 1.813
Hadi olum bi reaksiyon verin terinizin son damlsına kadar mücadele edin bu maç
Hadi inşallah ya
Hemen toparlanmamız lazım yoksa erken bitecek sezon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi olum bi reaksiyon verin terinizin son damlsına kadar mücadele edin bu maç
bu hoca enteresan bi herifHoca gustavoya laf ediyor hata yapabilir diyor yahu Babel denen adam.her maç senin takımın anasını ağlatıyor sürüyle hata yapıyor adını bile anmiyorsun
2.yari oyuna girdikten sonra adeta yerlerde sürünen feghouli ve aylardir adam akilli maca cikmamis ogulcan ikisi birden sakka danak ilk 11'e alinmis. mac temposu ve uyum bakimindan sürekli oynayan 2 ortasahadan 2si de yok. oyun ezberimiz olmadan oyuncularin bireysel kalitesine güveniyor olsa gerek. lige tutunma macimiz. 3 puan sart oglu sart.
Nelson iyi mi abi?Sonunda Gustavo Assunçao 'yu izleyeceğimiz için çok heycanlıyım, benim ondan beklentim çok çok yüksek tıpkı Nelsson gibi tertemiz bir oyuncu olduğuna inanıyorum
Ama Taylan & Assunçao ikilisi çok uyumlu değil gibi sadece hücum anlamında demiyorum bunu işin defans tarafında da oyun kurulum tarafında da birbirlerine karışabilir bu ikili sahada
agzından alman kızlar öpsün konus murpan2.yari oyuna girdikten sonra adeta yerlerde sürünen feghouli ve aylardir adam akilli maca cikmamis ogulcan ikisi birden sakka danak ilk 11'e alinmis. mac temposu ve uyum bakimindan sürekli oynayan 2 ortasahadan 2si de yok. oyun ezberimiz olmadan oyuncularin bireysel kalitesine güveniyor olsa gerek. lige tutunma macimiz. 3 puan sart oglu sart.
Valla son maçlardaki muhammed boş kaleye gol atamazÜzerinde ki uğursuzluğu atacak inş
Fazlasıyla potansiyelli Nelsson bana kalırsa, ki Gustavo & Marcao & Boey gibi adamları ekleyince göreceğiz bunuNelson iyi mi abi?
Atmazsa kendime 1 hafta ban istiyicemMohamed atacak.
en azindan 7-8 oyuncu sabit olsun, rotasyonu 3er 3er yap mesela gecen macta berkan, kerem ve halili yedek yapsan kamuoyunda bu kadar tepki görmezdin. sen gidip her firsatta babel, ömer, arda ve aytac'i düsünüyorsan tepki görürsün. as kadroda oynayacak bir ogulcan batirsa bile 2.yari kenara alabilirsin ama full rotasyonlu kadroda hepsinin dili disarida kalinca yine 3-4 hamle yapman gerekecek, onu yapinca zaten dikis tutmuyor. bide sürekli 5 oyuncu degistirmesi gerekiyormus gibi hissediyor. uyduruk degisiklikler yapip duruyor. biz 11de 3 degisiklik beklerken fatih hoca öyle bi kadro cikariyor ki devre arasi 3 adam kenara geliyor neredeyse ortalama olarakHay ağzınla bin yaşa
Aylardır oynamamış adam normalde sisteme alışsın şablona uyuyor mı falan diye ikinci yarılarda, hatta biraz da skor bulduğunda alınır oyuna
Ama sistem şablon falan olmadığından kimi koysa farketmez modunda bizim hoca
Burada yakayı ele veriyor aslında ama onun da farkında değil
okeyAtmazsa kendime 1 hafta ban istiyicem
Bencede atacak
Düzeltiyorum 2 hafta istiyorum