⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Kayseri önde basacak, umarım sahaya çok geniş yayılmayız. Hücumda daha da dar bi yapıda olmamız lazım, mevcut kadro geniş alanda üretken olamaz, feghouliye göre pozisyon almalıyız o da bi zahmet bu maç savunmayı geçtim xaten de hücumda hareketli olur inş

2.yari oyuna girdikten sonra adeta yerlerde sürünen feghouli ve aylardir adam akilli maca cikmamis ogulcan ikisi birden sakka danak ilk 11'e alinmis. mac temposu ve uyum bakimindan sürekli oynayan 2 ortasahadan 2si de yok. oyun ezberimiz olmadan oyuncularin bireysel kalitesine güveniyor olsa gerek. lige tutunma macimiz. 3 puan sart oglu sart.

Hay ağzınla bin yaşa

Aylardır oynamamış adam normalde sisteme alışsın şablona uyuyor mı falan diye ikinci yarılarda, hatta biraz da skor bulduğunda alınır oyuna

Ama sistem şablon falan olmadığından kimi koysa farketmez modunda bizim hoca
Burada yakayı ele veriyor aslında ama onun da farkında değil

Sonunda Gustavo Assunçao 'yu izleyeceğimiz için çok heycanlıyım, benim ondan beklentim çok çok yüksek tıpkı Nelsson gibi tertemiz bir oyuncu olduğuna inanıyorum

Ama Taylan & Assunçao ikilisi çok uyumlu değil gibi sadece hücum anlamında demiyorum bunu işin defans tarafında da oyun kurulum tarafında da birbirlerine karışabilir bu ikili sahada
Nelson iyi mi abi?

2.yari oyuna girdikten sonra adeta yerlerde sürünen feghouli ve aylardir adam akilli maca cikmamis ogulcan ikisi birden sakka danak ilk 11'e alinmis. mac temposu ve uyum bakimindan sürekli oynayan 2 ortasahadan 2si de yok. oyun ezberimiz olmadan oyuncularin bireysel kalitesine güveniyor olsa gerek. lige tutunma macimiz. 3 puan sart oglu sart.
agzından alman kızlar öpsün konus murpan

İbrahim akdağ çirkefi var. Feghouli falan sinirlerine hakim olmalı. Muhtemelen o herif fege sert oynayıp sinirlendirmeye çalışacak

Hay ağzınla bin yaşa

Aylardır oynamamış adam normalde sisteme alışsın şablona uyuyor mı falan diye ikinci yarılarda, hatta biraz da skor bulduğunda alınır oyuna

Ama sistem şablon falan olmadığından kimi koysa farketmez modunda bizim hoca
Burada yakayı ele veriyor aslında ama onun da farkında değil
en azindan 7-8 oyuncu sabit olsun, rotasyonu 3er 3er yap mesela gecen macta berkan, kerem ve halili yedek yapsan kamuoyunda bu kadar tepki görmezdin. sen gidip her firsatta babel, ömer, arda ve aytac'i düsünüyorsan tepki görürsün. as kadroda oynayacak bir ogulcan batirsa bile 2.yari kenara alabilirsin ama full rotasyonlu kadroda hepsinin dili disarida kalinca yine 3-4 hamle yapman gerekecek, onu yapinca zaten dikis tutmuyor. bide sürekli 5 oyuncu degistirmesi gerekiyormus gibi hissediyor. uyduruk degisiklikler yapip duruyor. biz 11de 3 degisiklik beklerken fatih hoca öyle bi kadro cikariyor ki devre arasi 3 adam kenara geliyor neredeyse ortalama olarak

Geri
Üst Alt