⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Muslera
Yedlin - Nelson - Luyindama - PVA
Berkan - Gustavo
Kılınç - Cica - Kerem
Muhammed​

aslında şu anda diziliş böyle olmalı ama hep sıkıntı..

abWCJb9aoH.png

Bütün stad imparator istifa diye bağırsa belki aklı başına gelir ama gelse ne olacak onu da bilmiyorum.

Sezon başında ucuz puanlar kaybedip sezon sonunda 1 gol averajı bile arıyoruz her sene böyle işi baştan sıkı tutsak ya nasıl olsa lig uzun ayağına kendilerini salıyorlar

Muslera
Alpaslan Nelsson Luyindama P.Vaanholt
Gustavo
Cicaldau Berkan
Oğulcan Halil E.Kılıç

Assuncao Berkan Cicaldau orta sahasını bir görelim bu maçta

Gecen sezon ilk defa iki forvetle oynadigimiz macti Kayseri deplasmani. Falcao denen itoglu it oynasin diye iki forvete gecmistik.

Ileri ucta Mostafa ve Falcao arkalarinda da Akbaba oynamisti, tam bir kabus gercekten. Macin sonlarina dogru Onyekuru iki tane daha sallamasaydi maci kazanirmiydik pek emin degilim.

Defans arti kalenin full yabanci olmasi hic hosuma gitmiyor, bu yüzden dogru dürüst kadro kurmakta zorlaniyoruz diger yerlere yerli oyuncu yerlestirmek zorunda oldugumuz icin.

Keske Kaan Ayhan'i falan alasabilseydik elimizi cok rahatlatirdi gerek stoper gerek bek gerek de orta sahada. Ya da sag/sol bekte oynayabilecek yerli alternatifler olsaydi, yok mu altyapidan biri. Öyle bir kivama geldim ki gözüm kapali koyarim ilk 11'e. Yedlin Ömer falan beni cileden cikardi.

Muslera
Yedlin Nelsson Luyindama Aanholt
Assuncao
Cicaldau Berkan
Kerem Halil Morutan

Elimizde şuan daha iyisi yok gibi bide +3 saçmalığı var…

_____________mus_________________

_____alpas____gustavo______marc____

________________taylan_______________
boey_______cica_______berkan___pva
_______________morut______________

_______________mostaf_____________

Gustavo ve marcao ile top çıkarma kolaylaşabilir, hem de kerem dengesizinin top kayıplarından kurtulunmuş olur diye düşündüm.

_____________mus_________________

_____alpas____gustavo______marc____

________________taylan_______________
boey_______cica_______berkan___pva
_______________morut______________

_______________mostaf_____________

Gustavo ve marcao ile top çıkarma kolaylaşabilir, hem de kerem dengesizinin top kayıplarından kurtulunmuş olur diye düşündüm.
Tabi şu da var, diziliş olayın belli bi kısmı. Önemli olan taktik ve güç. Misal, sen cica ve berkana rakip ceza alanına koşu at demezsen, gustavoya orta sahaya çık adamımız fazlalaşsın demezsen, ve oyuncularında bu güç ve konsantrasyon olmazsa diziliş bişeye yaramaz. Bunlar için de futbolu bilen bi td lazım.

Rotasyon kadro:

_____________Muslera________________

___Alp____Luyi_____Nelson____Pva___

____________Assuncao_______________

__Fegh____Cica___Emre_____Barış___

_______________Mustafa______________

İkinci yarı skora göre:
Fegh--->Morutan (tek forvet devam) ya da
Fegh--->Halil (çift forvet)

Nando
Alpaslan Luyi Nelsson PvA
Gustavo