Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.287
- 11.331
- 1.103
Gustavo oynar umarım acayip merak ediyorum nasıl oynayacağını, Gustavo-Taylan-Morutan orta sahası dengeli olur denenebilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kayseriye oral show yaparızYenilcez ve ortalık karışacak hoca istifa edecek.
Eder abi☹ hoca kafayi yediKeyfimizin icine etme @Fatih Terim
Eleştirmek için öyle olsun isteyen de çok.Sirf sosyal medya ve taraftarlar inatlasmak icin cok degisik bir kadro bekliyorum
Yanlis isler pesindeyiz insallah Galatasaray zararli cikmaz
Eder abi☹ hoca kafayi yedi
öyle bişey yaparsa haftasonu arenada çok tatsız protestolar yaşanır bence çünkü oklar artık hocaya döndü iyice. takım iyi gitmek zorunda bidahaki tökezlemede istifa sesleri hocanın kulağına kadar giderSirf sosyal medya ve taraftarlar inatlasmak icin cok degisik bir kadro bekliyorum
Yanlis isler pesindeyiz insallah Galatasaray zararli cikmaz
Fizik = boy yani ?Lung
Ramazan Hosseini Kolovetsios Yasir
Attamah İbrahim
Emrah Mensah Mane
Thiam
Yedekler: Cenk, Onur, Uzodimma, Kemen, Fernandes, Nurettin, Emre, Cardoso, İlhan, Mustafa
Kayserispor'da Uğur, Carole, Gustavo ve Gavranovic sakat görünüyor. Gökhan covid.
Yedek stoper yok. U19'dan Enes Koçoğlu yedek olabilir. Forvette İlhan Parlak, solda Thiam görebiliriz. Mane bu durumda yedek olur.
Defans uyumsuz, birlikte oynama alışkanlığı yok. Bu takımın boyu kısa. Hosseini 1.87, Thiam 1.85, Kolovetsios 1.83, Mustafa Pektemek 1.82
Orta saha merkezi üretemiyor. Kilit oyuncusu Mensah. Ramazan-Emrah-Mensah-Thiam dörtlüsü üzerinden gidiyor oyun.
Kayserispor ligin yumuşak bir ekibi. Kesinlikle galip gelmeliyiz. Top ve oyun kontrolü Galatasaray'da olmak zorunda.
Dominant bir oyun ve rahat bir galibiyet. Kontra atak tehlikesini önlemek adına beklerden biri ve orta sahadan biri hep geride beklemeli.
Fiziksel olarak üstünüz:
Luyindama 1.91
Diagne 1.91
Aytaç 1.88
Oğulcan 1.88
Alpaslan 1.86
Nelsson 1.85
Mostafa 1.85
Babel 1.85