⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Gustavo oynar umarım acayip merak ediyorum nasıl oynayacağını, Gustavo-Taylan-Morutan orta sahası dengeli olur denenebilir.

Yaw delirmemek elde degil. Yarin maci alirsak 18 puan yapmamak imkansiz degildi.

Cica keske olsaydi yedeklerde dahi olsa, hocam. Hanio Halil tamam dinlensin tamamen ama Cica daha stratejik su asamada. Duruma gore son 30dk (umarim gerek kalmaz) oyuna alinabilirdi. Umarim, umarim, umarim gerek kalmayacak ama su puan kaybi serisi sonrasi, bunu dusunmek gerekirdi.

Neyse, takimimiz gerekeni yapacaktir. Guzel bir oyun ve skor bekliyorum.

Sirf sosyal medya ve taraftarlar inatlasmak icin cok degisik bir kadro bekliyorum

Yanlis isler pesindeyiz insallah Galatasaray zararli cikmaz

Sirf sosyal medya ve taraftarlar inatlasmak icin cok degisik bir kadro bekliyorum

Yanlis isler pesindeyiz insallah Galatasaray zararli cikmaz
öyle bişey yaparsa haftasonu arenada çok tatsız protestolar yaşanır bence çünkü oklar artık hocaya döndü iyice. takım iyi gitmek zorunda bidahaki tökezlemede istifa sesleri hocanın kulağına kadar gider

Lung
Ramazan Hosseini Kolovetsios Yasir
Attamah İbrahim
Emrah Mensah Mane
Thiam​

Yedekler: Cenk, Onur, Uzodimma, Kemen, Fernandes, Nurettin, Emre, Cardoso, İlhan, Mustafa

Kayserispor'da Uğur, Carole, Gustavo ve Gavranovic sakat görünüyor. Gökhan covid.

Yedek stoper yok. U19'dan Enes Koçoğlu yedek olabilir. Forvette İlhan Parlak, solda Thiam görebiliriz. Mane bu durumda yedek olur.

Defans uyumsuz, birlikte oynama alışkanlığı yok. Bu takımın boyu kısa. Hosseini 1.87, Thiam 1.85, Kolovetsios 1.83, Mustafa Pektemek 1.82

Orta saha merkezi üretemiyor. Kilit oyuncusu Mensah. Ramazan-Emrah-Mensah-Thiam dörtlüsü üzerinden gidiyor oyun.

Kayserispor ligin yumuşak bir ekibi. Kesinlikle galip gelmeliyiz. Top ve oyun kontrolü Galatasaray'da olmak zorunda.

Dominant bir oyun ve rahat bir galibiyet. Kontra atak tehlikesini önlemek adına beklerden biri ve orta sahadan biri hep geride beklemeli.

Fiziksel olarak üstünüz:

Luyindama 1.91
Diagne 1.91
Aytaç 1.88
Oğulcan 1.88
Alpaslan 1.86
Nelsson 1.85
Mostafa 1.85
Babel 1.85

Muslera
Yedlin-nelsson-luyi-pva
Taylan
Assunçao-ömer
Babel-mohammed-emrek

Böyle bi kadro bekliyorum. Hoca kontrolü kaybetmiş vaziyette, sağlıklı düşünemiyor​

Lung
Ramazan Hosseini Kolovetsios Yasir
Attamah İbrahim
Emrah Mensah Mane
Thiam​

Yedekler: Cenk, Onur, Uzodimma, Kemen, Fernandes, Nurettin, Emre, Cardoso, İlhan, Mustafa

Kayserispor'da Uğur, Carole, Gustavo ve Gavranovic sakat görünüyor. Gökhan covid.

Yedek stoper yok. U19'dan Enes Koçoğlu yedek olabilir. Forvette İlhan Parlak, solda Thiam görebiliriz. Mane bu durumda yedek olur.

Defans uyumsuz, birlikte oynama alışkanlığı yok. Bu takımın boyu kısa. Hosseini 1.87, Thiam 1.85, Kolovetsios 1.83, Mustafa Pektemek 1.82

Orta saha merkezi üretemiyor. Kilit oyuncusu Mensah. Ramazan-Emrah-Mensah-Thiam dörtlüsü üzerinden gidiyor oyun.

Kayserispor ligin yumuşak bir ekibi. Kesinlikle galip gelmeliyiz. Top ve oyun kontrolü Galatasaray'da olmak zorunda.

Dominant bir oyun ve rahat bir galibiyet. Kontra atak tehlikesini önlemek adına beklerden biri ve orta sahadan biri hep geride beklemeli.

Fiziksel olarak üstünüz:

Luyindama 1.91
Diagne 1.91
Aytaç 1.88
Oğulcan 1.88
Alpaslan 1.86
Nelsson 1.85
Mostafa 1.85
Babel 1.85
Fizik = boy yani ?

Melo diyorum bak.

Bu moktan ligte evinde ne yapıp edip 3 puan alamiyorsan zaten gsnin hocasi değilsindir.

Nando
alpaslan luyi nelsson pva
taylan gustavo
fegh morutan kilinc
mo

1vooe59v.jpg

Sanırım en iyi kadro bu, Gustavo yerine Feghouli olsa çok ofansif olur defansif zaaf yaşarız. Bu şekilde başlayıp 2. yarı Feghouli-Oğulcan ve Diagne'yi kullanmak gerek.

Falcao ve Mostafa'yı attıran İbrahim Akdağ mı var yine karşıda?

Yine yüzünü tutarak atlayacak oraya buraya

Bu herifler nasıl top oynuyor

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt