⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Gavranovic'in olmamasi iyi, bu herif tehlikeli biri ön tarafta.

Euro'da bayagi gol pozisyonuna falan girmisti diye hatirliyorum.

Kayserispor’da 5 oyuncu Galatasaray’a karşı forma giyemeyecek.

Uğur Demirok
Campanharo
Uzodimma
Gökhan Sazdağı
Gavranovic

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nefret ettiğim nadir oyunculardan uğur demirok oynamıyor mu? umarım bizim sayemizde hiç bir zaman para kazanmaz.

Rotasyon böyle olmaz.

Oynatmayacağın as oyuncuyunu yedeğe çekersin olası kötü skora göre ihtiyaç duyma ihtimaline karşın. Direkt kadrodan çıkarmak net bir şekilde ahmaklıktır.

Ah hoca ah taraftarla inatlaşacağım diye düştüğün şu hallere bak yazık. Unutma ki bu taraftar olmasa oturduğun koltukta yer almazdın şimdi. Ömer'ini de Babel'ini de o kadar çok seviyorsan al evinde besle bunları. Galatasaray taraftarı seni çok seviyor evet ama her yaptığına da sorgusuz sualsiz kabulümdür diyeceği yok.
aynen öyle. bi kere rotasyon yapılacak maç alanya maçıydı ve rotasyonu 3-4 oyuncu üzerine çıkıp abartmamak lazım, yedeğe çektiğin as oyuncuları her ihtimale karşı yedekte tutmak gerek. maç kadrosuna almamak neyin kafası anlamıyorum.

aynen öyle. bi kere rotasyon yapılacak maç alanya maçıydı ve rotasyonu 3-4 oyuncu üzerine çıkıp abartmamak lazım ve yedeğe çektiğin as oyuncuları her ihtimale karşı yedekte tutmak gerek. maç kadrosuna almamak neyin kafası anlamıyorum.

Hocanin derdi zaten rotasyon degil ki, olsa Alanya macinda daha müsaitti. Taraftara bakin ben Ömer ile de Babel ile de kazanirim mesaji vermek istiyor net bir sekilde.

Umarim kazaniriz da hoca isterse böbürlene böbürlene laf soksun taraftara umrumda degil. Böyle kücük hesaplarin pesinde kosmasi cok üzücü gercekten. Ömer ne ya Babel ne. Bunlar senin taraftarindan daha mi önemli. Oyunculara verilen tepkinin zamani yanlisti, macin sonunda verilmeliydi bence ama bu tepki az bile su affedersin oynadigimiz bok gibi oyuna. Böyle devam ederse kendisi de tepki yer yakinda.

Hocanin derdi zaten rotasyon degil ki, olsa Alanya macinda daha müsaitti. Taraftara bakin ben Ömer ile de Babel ile de kazanirim mesaji vermek istiyor net bir sekilde.

Umarim kazaniriz da hoca isterse böbürlene böbürlene laf soksun taraftara umrumda degil. Böyle kücük hesaplarin pesinde kosmasi cok üzücü gercekten. Ömer ne ya Babel ne. Bunlar senin taraftarindan daha mi önemli. Oyunculara verilen tepkinin zamani yanlisti, macin sonunda verilmeliydi bence ama bu tepki az bile su affedersin oynadigimiz bok gibi oyuna. Böyle devam ederse kendisi de tepki yer yakinda.
ömer ve babelin istediğimiz verimi vermesi, futbolu oynaması kırmızı kar yağma ihtimaliyle aynı ihtimal bu neyin boş inadı anlamıyorum. 2 senedir yok belhanda yok babel,ömer boş şeylerden fayda çıkarmaya çalışıyor. bi mevkinin 15-20 dakika fayda verecek yedeği yoksa dön altyapına çıkar 1-2 tane ortalama, yedeği idare edecek topçu. en azından harcadığın emeğe ve zamana değme ihtimali var o çocuklarda. habire genç oyuncu alıyoruz hala oyuna babel giriyor kenarda oğulcan varken üstelik. oğulcan müthiş bi topçu değil belki ama babel ile kıyas yapacaksak tabiki oyuna giren oğulcan olmalı. çok büyük çelişkiler içinde hoca

ömer ve babelin istediğimiz verimi vermesi, futbolu oynaması kırmızı kar yağma ihtimaliyle aynı ihtimal bu neyin boş inadı anlamıyorum. 2 senedir yok belhanda yok babel,ömer boş şeylerden fayda çıkarmaya çalışıyor. bi mevkinin 15-20 dakika fayda verecek yedeği yoksa dön altyapına çıkar 1-2 tane ortalama, yedeği idare edecek topçu. en azından harcadığın emeğe ve zamana değme ihtimali var o çocuklarda. habire genç oyuncu alıyoruz hala oyuna babel giriyor kenarda oğulcan varken üstelik. oğulcan müthiş bi topçu değil belki ama babel ile kıyas yapacaksak tabiki oyuna giren oğulcan olmalı. çok büyük çelişkiler içinde hoca

Bir de ne Ogulcan'mis be neler cektik aylardir su herif icin. Senin icin bu kadar degerliyse oynat o zaman. Babel de Babel. Kafayi yiyecek millet.

Allahtan Arda sakat yoksa o da tepki yerdi muhtemelen.

İbrahim Akdağ denilen sahtekar Kayseri'deymiş. Aman o sahtekara dikkat edelim.

hoca kesin yine Babel/Feghouli oynatir (malesef)

Ali Naci Küçük: "Fatih Terim'in sahaya çıkaracağı 11'i öğrendim : Muslera, Yedlin, Alpaslan, Nelsson, van Aanholt, Taylan, Assunção, Moruţan, Emre Kılınç, Feghouli, Mohamed."
(Radyo Gol)

Geri
Üst Alt