⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Ali Naci Küçük: "Fatih Terim'in sahaya çıkaracağı 11'i öğrendim : Muslera, Yedlin, Alpaslan, Nelsson, van Aanholt, Taylan, Assunção, Moruţan, Emre Kılınç, Feghouli, Mohamed."
(Radyo Gol)
Yedekler: Fatih, Luyindama, Ömer, Aytaç, Babel, Kerem, Oğulcan, Diagne

Bu durumda.

Galatasaray'ın Kayserispor karşısındaki muhtemel 11'i:

Muslera, Yedlin, Nelsson, Alpaslan, Van Aanholt, Assunçao, Taylan, Feghouli, Morutan, Emre Kılınç, Mohamed

Yedekler: Fatih, Luyindama, Ömer, Aytaç, Babel, Kerem, Oğulcan, Diagne

Bu durumda.

Tam olarak fegden beklentimiz nedir? Oğulcan bu ölüyü kesemiyorsa biz neden bu kadar kavga verdik 1.2 milyon ödedik bu adama

Çünkü bizim takımda işler ezbere dönüyor, hele ki Alanya maçında yaşanan taraftar olayları sonrası Fatih Terim "ben bilirim siz bilmiyorsunuz" tavırlarıyla Babel 'i Ömer 'i sahaya sürer kesin
En fazla süre alan futbolculara bakarsak:

Luyindama 990 dk
Muslera 955 dk
Kerem 897 dk
Berkan 873 dk
Aanholt 816 dk
Taylan 673 dk

Taylan'da yorgunluk yok. Muslera kaleci. Berkan götürülmedi. Aanholt, Kerem ve Luyindama rotasyona girecek mi? Bein Sport'un muhtemel 11'inde Aanholt görünüyor. Halil 217, Cicaldau eski takimi dahil 724 dakika oynamis.

90 dogumlu Aanholt 97 dogumlu Cica'ya göre 92 dakika fazla forma giymis. Daha fazla oynayan 11'de, daha az oynanan ve daha genc olan yedekte bile yok.

En fazla süre alan futbolculara bakarsak:

Luyindama 990 dk
Muslera 955 dk
Kerem 897 dk
Berkan 873 dk
Aanholt 816 dk
Taylan 673 dk

Taylan'da yorgunluk yok. Muslera kaleci. Berkan götürülmedi. Aanholt, Kerem ve Luyindama rotasyona girecek mi? Bein Sport'un muhtemel 11'inde Aanholt görünüyor. Halil 217, Cicaldau eski takimi dahil 724 dakika oynamis.

90 dogumlu Aanholt 97 dogumlu Cica'ya göre 92 dakika fazla forma giymis. Daha fazla oynayan 11'de, daha az oynanan ve daha genc olan yedekte bile yok.
Rotasyon diye kafaya takmış da rotasyon böyle yapılmaz ki as oyuncuların en azından yedekte olması gerekiyordu, işler istediğimiz gibi gitmediğinde oyuna doğrudan Cicaldau 'yu Berkan 'ı veya Halil 'i doğrudan sahaya atabilirdik ki kuvvetle muhtemel işler istediğimiz gibi gitmeyecek maçta

Nando
Yedlin Alpaslan Nelsson PvA
Assuncao
Morutan Kilinc
Fegh Mo Halil

Yapsak keske

muslera
yedlin nelsson alpaslan pva
taylan gustavo
kılınç morutan kerem
diagne

olmalı

2 saat ugrastim evi temizledim cok güzel kokuyor ortalik

simdi de bir iki tane adana dürüm yerim keyifli sekilde

hak ettik sonucta

aksam da ft beni yine sinir eder ve günüm kötü sekilde noktalanir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

2 saat ugrastim evi temizledim cok güzel kokuyor ortalik

simdi de bir iki tane adana dürüm yerim keyifli sekilde

hak ettik sonucta

aksam da ft beni yine sinir eder ve günüm kötü sekilde noktalanir

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Sonra Beşiktaş başlığına gider Beşiktaş översin işte. Niye dert ediyorsun. :money:

Babeli Feghouliyi 11 oynat kardesim. Sonradan girmeleri daha çok canımı sıkıyor

Geri
Üst Alt