⚽ SL 21/22 H:6 | Kayserispor 3-0 Galatasaray | MS | 22 Eylül

Maç var diye mutlu oluyorsun her kadro istihbaratı düştükçe heves kaçıyor.Bir hoca taraftarına neden bunu yapar anlamıyorum.

Kerem-Emre-Morutan-Diagne yedek olursa yedekler aslardan daha iyi olur ama masallah sizmayan kadro yok. Savas Corlu, Ertan Süzgün vs hepsi veriyor kadroyu

Alanya maçı sonrası Başakşehir maçı ile acımız hafiflemiş dünkü Balotelli şovu sonrası da moralimiz düzelmişti.Bugün de kazanalım bari de keyfimiz yerine gelsin... Mustafa Muhammed de gollerle dönerse tadından yenmez.Benim izlediğim Hikmet Karamanlı Kayseri çok kötü, dolayısıyla bizim iyi olmamız nedeniyle değil de rakibin kötülüğü sonrası kazanırız diyorum.

Olimpiu Morutan, Kayserispor maçına rotasyon amaçlı yedekler arasında başlayacak.

Olimpiu Morutan, Kayserispor maçına rotasyon amaçlı yedekler arasında başlayacak.
Yav adam zaten hepi topu 45 dakika oynayacak neyin rotasyonu ? Feghouli 'ye Babel 'e yer açmak için dese inanırım da rotasyon deyince inanamıyorum, rotasyon yaptıracaksa Kerem 'i dinlendirsin önce

süper finalin oldugu sene biz her üc günde bir derbiye cikiyorduk neredeyse ve her mac ayni 11 oluyordu sahada

simdi ise rotasyon diyor ayni teknik adam

vay be

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Geri
Üst Alt