SL 21/22 H:7 | Altay 2-1 Beşiktaş | MS | 24 Eylül

Haydi Altay sapla geç jimlastikcilere. Piyanic de perte çıkmış haa. Daha beter olsunlar

Biz duzgun bitiricisi olan takimlarami yeniliyoruz bu altayla tam kadro oynayalim iddia ediyorum deplasmanda ya puan kaybederiz yada zar zor kazaniriz adamlarin 10 oyuncusu donecek bende bu mac ozelinde soylemedim iki takim arasindaki kadro kalite farki bence cok fazla biz bjk yenebilirizde ama 1 2 maclik parlamalar olur sonra yine eskiye doneriz cok kosmadigimiz her macta sorun yasariz cunku kaliteli ayak yok takimda rakipten fazla kosarsak kazanabiliriz
Evren senin kalite görüşlerini değiştiremem o yüzden o konuya girmeyeceğim, beşiktaş olmuş adamlardan, bizse potansiyelli adamlardan oluşuyoruz, kalite ve potansiyel farklı şeyler.

Altay'ın da ilk 11den 5 eksiği var bildiğim kadarıyla sol, sağ kanat ve orta sahaları sakat direkt.

Ha Kayseri maçına bakarsam Mensah, Thiam gibi adamlar nere forvetteki Bamba denilen kazma nere yani.

Bir de sana tavsiyem cidden Beşiktaş'ı tut ya da ligi takip etme, her konuda Beşiktaş'ın kadro kalitesinden bahsedip Galatasaray'ı gömerek boş yere kendi canını sıkma.

altay orta sahasındaki kara çocuk bizim takımın tamamından daha iyi top çalıyor

Tjk maci sürklase ediyor

Karşıda kim var

Zeki, Ceyhun, Murat, Erhan, Cebrail hepsi PTT topçusu

O kadar sakatlığı biz yaşasak teknik heyetin sülalesinde sövmedik adam bırakmazdınız.

Ek olarak ben bugünden bahsediyorum, bir bok oynamadılar, karşıda düzgün bitirici olsa şu an 3-0dı maç.
sergen kötü çalıştırıyor diye bizdemi kötü çalışalım adminim? iki tarafta kötü

Sırf şu nadiri 3 dk yattı, 3 dk uzattı toplam

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt