- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
josef bize lazımdı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
josef bize lazımdı
Çünkü beğenmesekte adamların bir oyun şablonu var, bizimkiler kendibaşlarına takılıyor.Biz 11 eksikle çiksak skor 4-0 olmuşdu..
Oyun şablonu mu var? Neymiş o şablon yahu.Çünkü beğenmesekte adamların bir oyun şablonu var, bizimkiler kendibaşlarına takılıyor.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evren senin kalite görüşlerini değiştiremem o yüzden o konuya girmeyeceğim, beşiktaş olmuş adamlardan, bizse potansiyelli adamlardan oluşuyoruz, kalite ve potansiyel farklı şeyler.Biz duzgun bitiricisi olan takimlarami yeniliyoruz bu altayla tam kadro oynayalim iddia ediyorum deplasmanda ya puan kaybederiz yada zar zor kazaniriz adamlarin 10 oyuncusu donecek bende bu mac ozelinde soylemedim iki takim arasindaki kadro kalite farki bence cok fazla biz bjk yenebilirizde ama 1 2 maclik parlamalar olur sonra yine eskiye doneriz cok kosmadigimiz her macta sorun yasariz cunku kaliteli ayak yok takimda rakipten fazla kosarsak kazanabiliriz
sergen kötü çalıştırıyor diye bizdemi kötü çalışalım adminim? iki tarafta kötüKarşıda kim var
Zeki, Ceyhun, Murat, Erhan, Cebrail hepsi PTT topçusu
O kadar sakatlığı biz yaşasak teknik heyetin sülalesinde sövmedik adam bırakmazdınız.
Ek olarak ben bugünden bahsediyorum, bir bok oynamadılar, karşıda düzgün bitirici olsa şu an 3-0dı maç.
ben de ona şaşırdım çok beceriksiz takıma benziyorlar,bal yapmayan arı gibiler,uğraş var ama pozisyona girmekte zorlanıyorlarBu altay nasıl bizden fazla maç kazanır abi şaka mı