- 6 Eylül 2014
- 83.192
- 56.767
- 4.283
Bizle göz göre göre dalga geçmesini kaldiraniyorum. Maç sonu aciklamalari daha rezalet. Nasıl iyi olayım.seni hic iyi görmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizle göz göre göre dalga geçmesini kaldiraniyorum. Maç sonu aciklamalari daha rezalet. Nasıl iyi olayım.seni hic iyi görmüyorum
Ppndeki adam hocayı kurtaracak. Pazar golü varOnun yaptigi hata değil yav. Ben bilirim kafasi
Serbest bıraksa belki atar gol.Ppndeki adam hocayı kurtaracak. Pazar golü var
seni hic iyi görmüyorum
Hoca fazla idealist oldu. Her futbolcudan her şeyi bekliyor. Yeteneklerine göre kullanmayı kabullenmiyorSerbest bıraksa belki atar gol.
Avrupada bunu yapsın ama bu ligde yapmasın yav les takımlara oynattığı topu gorunce duvarları yumrukluyorumHoca fazla idealist oldu. Her futbolcudan her şeyi bekliyor. Yeteneklerine göre kullanmayı kabullenmiyor
bu takımda
top çalabilen bir orta saha
adam gibi bir kanat
olsaydı hocaya rağmen, yedlin gibi yetersizlere rağmen şampiyonluk gelebilirdi. orta sahamızda böyle bir oyuncu yok. kanatlarımız ise çok yetersiz.
bu halimizle hücumda çok kolay top kaybedip savunmada çok zor top kazanıyoruz.
En cok top çalan Cicaldau var ama organizasyon yoktop çalabilen orta saha berkan
adam gibi kanat kerem var
hoca düzgün kullanabilse yeter.
berkan'ı beğeniyorum ama tek başına çare olamıyor bence. mücadele etse de rakibi tam olarak bozamıyor çoğu keztop çalabilen orta saha berkan
adam gibi kanat kerem var
hoca düzgün kullanabilse yeter.
berkan'ı beğeniyorum ama tek başına çare olamıyor bence. mücadele etse de rakibi tam olarak bozamıyor çoğu kez
tabi sadece ayaktan top çalma değil sahipsiz topları ve pas arası yapmayı da dahil edelim buna.
kerem ise yedek statüsünde olmalı ideal bir ortamda.
gokhan sorunlar artik transferle degil hocanin maharetiyle cozulsun demeye getirmjs bence ben oyle anladim. dogru anladiysam hak veriyorum. sikildim transfer obezligindenberkan'ı beğeniyorum ama tek başına çare olamıyor bence. mücadele etse de rakibi tam olarak bozamıyor çoğu kez
tabi sadece ayaktan top çalma değil sahipsiz topları ve pas arası yapmayı da dahil edelim buna.
kerem ise yedek statüsünde olmalı ideal bir ortamda.
Cicaldau gibi bir oyuncuyu orta sahada rakip kovalatıyoruz forvet arkası oynaması lazım çift forvet olmayacaksa 4-2-3-1 gibi çıkmalıyız. Cicaldau çok golcü bir oyuncu bu meziyetinden faydalanmak şart.
forvetin ardına morutan'ı, kenarlara da barış ve kerem'i koyup 4-2-3-1 denesek işe yarar mı aceptek başına değil zaten barış'ın dediği gibi cicaldau da var. sahipsiz topları toplayan bilmiyorum, genelde pek sahipsiz topumuz olmuyo her topu pasla girmeye çalıştığımız için. ya kırk yılda atak bitiyo ya da topu kaptırıp kontra yiyoruz. orda süpürücü bi 6 numara veya önde karşılayan stoper lazım. ilkini taylan yapamıyo, ikincisini tek marcao az buçuk yapıyo. şu şartta ikisini de karşılayamadığımıza göre zaafiyet yaratması normal.
kerem'den morutan'dan iyi sağ kanat olur. morutan sol tarafla karışıp serbest pozisyonda olmalı, sağda senin de önceden dediğin gibi yeterince etkili değil. kerem'in ise geçen yıldan bu yana boş topları kaleye yuvarlamak dışında iş yaptığı tek pozisyon sağ kanat. ilginçtir herkes eleştirirken hoca buun yaptı, şimdi doğrusu o iken bile denemiyor. kendi doğrusuyla bile kavgalı bi teknik adam.
hatay'a attık galibaFürth bile orta açarak gol bulabiliyor Bayern'e karşı. Biz en son ne zaman kafa golü attık