Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.496
- 106.109
- 4.738
halil diagne berkan cicaldau morutan baris/kerem ayni anda sahada olmali. sistemi/dizilisi de hoca dusunsun artik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
forvetin ardına morutan'ı, kenarlara da barış ve kerem'i koyup 4-2-3-1 denesek işe yarar mı acep
orta sahada berkan ve cicaldau yalnızlık çekebilir ama hücumu daha hareketli hale getirebiliriz belki. k.paşa maçının ilk yarısında denemiştik.
halil diagne berkan cicaldau morutan baris/kerem ayni anda sahada olmali. sistemi/dizilisi de hoca dusunsun artik.
ne taylani kardesim hala yeter yamuslera
yedlin nelsson luyi pva
berkan taylan cicaldau
morutan halil kerem
via serdar kelleci space yayını
Taylan son maçın en kötü adamıydı Feghouli ile beraber, kulübede oturup biraz kendine gelsinmuslera
yedlin nelsson luyi pva
berkan taylan cicaldau
morutan halil kerem
bu dizilişte reciiista var mı? Çok klasik bir 4 4 2 açıkçası hocama uymaz. Ne o öyle kompakt oyun filan ne gerek var. Yaratıcılığımızı kısıtlamayalım!!Fazla düsünmeye gerek yok üstat. Yaz 4-4-2 gec.
Muslera
Boey Nelsson Marcao Aanholt
Morutan Berkan Cicaldau Baris
Halil Diagne
valla iyi sövdüm. ben bu kadar iyi niyetli olup çabalayıp hiçbir fayda sağlamayan başka topçu göremedimTaylan son maçın en kötü adamıydı Feghouli ile beraber, kulübede oturup biraz kendine gelsin
muslera
yedlin nelsson luyi pva
berkan taylan cicaldau
morutan halil kerem
cift forvet oynayacaksak cica rakip kaleden uzak olmak zorunda.bu dizilişte reciiista var mı? Çok klasik bir 4 4 2 açıkçası hocama uymaz. Ne o öyle kompakt oyun filan ne gerek var. Yaratıcılığımızı kısıtlamayalım!!
taylan ve yedlin dışında sahada olması gereken topçular var aslında. yedlinin alternatifi yok. taylan yerine de diagne oynatıp halili kanada yada 10a atardım ben
aynen. böyle çıkarız umarım yaw. cidden taylan izlemek istemiyorum. iç sahada ne gerek var taylana yamus
yed nel luyi pva
berkan cica
mor
kerem diagne halil