⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

------------Fatih--------------
Yedlin-Alpaslan-Luyindama-PvA
-----------Taylan-------------
Oğulcan-E.Kılınç-Arda-Babel
-----------Diagne-------------

Guardiolavari pas oyunumuzla net bir galibiyet bekliyorum.

1632587830656-png.139472

Fbye 0-1 kıyduğumuz maçı izledim mohamed lan o şutu şansa mı attın sen daha öyle şeyler yapabildiğin yok, ayrıca atamasa niye kılınça atmadın diye ana avrat girermişiz bomboş adama pas vermeyip vurmuş

Anadolu takımları bile sen defanstan çıkmayalım diye toplu halde pres yaparken biz bunu niye yapmıyoruz hala düşünüyorum. Cevabını bulamıyorum. önde 1 2 kişi basıyor gerisi yerinde duruyor.

Alanyanin paslasmasini rahat rahat izlemek sinirlerimi bozmustu.

bu maci alamazsak küme düşme hattına baya yaklaşıyoruz veya giriyoruz

Daha 7. Hafta da insanlar da heves birakmadilar

Kazanacak olsak veya takim Iyi futbol oynasa bile biliyoruz ki artik 1 hafta sonra tekrar rezalet bir duruma gelecegiz

Örnek vermek gerekirse 2 hafta önce lazio macindan sonra neler hayal ediyorduk,simdi ise ne durumdayiz

Son 2 sezonun özeti bu aslinda

Daha 7. Hafta da insanlar da heves birakmadilar

Kazanacak olsak veya takim Iyi futbol oynasa bile biliyoruz ki artik 1 hafta sonra tekrar rezalet bir duruma gelecegiz

Örnek vermek gerekirse 2 hafta önce lazio macindan sonra neler hayal ediyorduk,simdi ise ne durumdayiz

Son 2 sezonun özeti bu aslinda
Lazioya daha üstün top oynayan takım ligde böyle kepaze oluyorsa sorunun nerde olduğu bellidir

sakatlanmış ama tmde gozukmuyor
Ekli dosyayı görüntüle 139468
diğer sitelerde gozukuyor
o iz bir ameliyat iziyse burada yazan tarihler arasında sakatlık yaşayıp dönmesi pek akla yatmıyor. daha uzun sürerdi

belki profesyonel kariyeri başlamadan önce altyapıda oynarken sakatlanıp operasyon geçirmiştir. ya da doğuştan gelen bir izdir belki

Geri
Üst Alt