⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

Umarim geriye düşmeyiz. Geriye düşersek bizim bu genc takim bu sartlarda dağılır.

yaw şu giydiğiniz formanın ağırlığını bi hissedin artık gözünüzü seveyim. siz nerede oynadığınızın farkında değilsiniz galiba awk ! ! ! lütfen artık galibiyet Fatih hocam kendine gel artık lütfennnn

ekibimiz yine bizi üzecek gibi
yok hoca uyanmistir. 2 3 yapip one geceriz sonra rezil oynayip 3 1 ile 3 2 falan biter.

bence bir sekilde icerdeki konya macina kadar devam edecek ft ama son maci olacak. goztepe galibiyet marsilya beraberlik rize konya les oyun ve istifa. kafamda boyle cizdim senaryoyu

yok hoca uyanmistir. 2 3 yapip one geceriz sonra rezil oynayip 3 1 ile 3 2 falan biter.

bence bir sekilde icerdeki konya macina kadar devam edecek ft ama son maci olacak. goztepe galibiyet marsilya beraberlik rize konya les oyun ve istifa. kafamda boyle cizdim senaryoyu

okan gelir ondan sonra

Didi stadyumunda Galatasaray terim birlikteliği bitecek gibi.

Zaten Marsilya'ya yüksek ihtimal yenileceğiz. Burada da puan kaybı olursa Terim topun ağzına geleceğinin farkındadır. Fişi de Rize çeker. Milli arada yeni hoca gelir.

Bu yüzden kazanacağımızı düşünüyorum.

Zaten Marsilya'ya yüksek ihtimal yenileceğiz. Burada da puan kaybı olursa Terim topun ağzına geleceğinin farkındadır. Fişi de Rize çeker. Milli arada yeni hoca gelir.

Bu yüzden kazanacağımızı düşünüyorum.
futbolcular terim'i göndermek icin oynamazsa?

futbolcular terim'i göndermek icin oynamazsa?
Valla o muhabbete çok inanmıyorum. Muslera-Tudor olayında da inanmıyordum. Zaten böyle bir şey olursa oyuncular hocaya karşı inancını yitirmiştir. Yine hoca sorumlu olmuş oluyor. Bir de son yuhalamadan sonra yatış işi zor. Kötü oynayan zılgıtı yiyecek.

Nando
alpaslan Luyi Nelsson
kilinc Cicaldau Berkan PvA
morutan
diagne halil

Geri
Üst Alt