Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.656
- 1.289
- 1.148
1-0 olsun bizim olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 maltazar ekibin mucadelesi.
resmi hesap da saldi
kendine gelBugungunlerdenTerimiskencesi
Giderse kendime geleceğim renktaskendine gel
yok hoca uyanmistir. 2 3 yapip one geceriz sonra rezil oynayip 3 1 ile 3 2 falan biter.ekibimiz yine bizi üzecek gibi
yok hoca uyanmistir. 2 3 yapip one geceriz sonra rezil oynayip 3 1 ile 3 2 falan biter.
bence bir sekilde icerdeki konya macina kadar devam edecek ft ama son maci olacak. goztepe galibiyet marsilya beraberlik rize konya les oyun ve istifa. kafamda boyle cizdim senaryoyu
yok hoca uyanmistir. 2 3 yapip one geceriz sonra rezil oynayip 3 1 ile 3 2 falan biter.
bence bir sekilde icerdeki konya macina kadar devam edecek ft ama son maci olacak. goztepe galibiyet marsilya beraberlik rize konya les oyun ve istifa. kafamda boyle cizdim senaryoyu
futbolcular terim'i göndermek icin oynamazsa?Zaten Marsilya'ya yüksek ihtimal yenileceğiz. Burada da puan kaybı olursa Terim topun ağzına geleceğinin farkındadır. Fişi de Rize çeker. Milli arada yeni hoca gelir.
Bu yüzden kazanacağımızı düşünüyorum.
Valla o muhabbete çok inanmıyorum. Muslera-Tudor olayında da inanmıyordum. Zaten böyle bir şey olursa oyuncular hocaya karşı inancını yitirmiştir. Yine hoca sorumlu olmuş oluyor. Bir de son yuhalamadan sonra yatış işi zor. Kötü oynayan zılgıtı yiyecek.futbolcular terim'i göndermek icin oynamazsa?
rize+konya dan 1 puan aldigimizda biticek.Didi stadyumunda Galatasaray terim birlikteliği bitecek gibi.