⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

2 maltazar ekibin mucadelesi.

Benim anlamadığım, ligin en kolay hücumda olabildiğince sade oynayan uzun pas bile denemeyen takımıyız, nasıl beceriyoruz çok merak ediyorum. Yarısı Muslera 'dan başlayan Orta saha çizgisine kadar olan alanda kaptırdığımız toplar geri kalanı da Kerem 'in kaptırdığı toplar olabilir

Şimdi düşündüm de doğrudur, hatta fazlası da vardır

Benim anlamadığım, ligin en kolay hücumda olabildiğince sade oynayan uzun pas bile denemeyen takımıyız, nasıl beceriyoruz çok merak ediyorum. Yarısı Muslera 'dan başlayan Orta saha çizgisine kadar olan alanda kaptırdığımız toplar geri kalanı da Kerem 'in kaptırdığı toplar olabilir

Aslında o istatistiğe bakınca o kadar kolay anlaşılıyor ki.

Ligin en çok top kaptıran takımına Pas oyunu oynatmaya çalışan bir hoca var başta.

Bizim taçlar bile rakibe gidiyor

Yarın 2 pozisyona girip 1-0 kazansak hoca maçtan sonra çıkıp 5-6 olması gereken maçı zar zor kazandık derse tahminim herkes çıldırır

Fotottarenaya gore 11 : muslera yedlin nellson luyindama pva gustavo berkan cica morutan kerem halil

Ts maçını eksiksiz bilmişti

Fotottarenaya gore 11 : muslera yedlin nellson luyindama pva gustavo berkan cica morutan kerem halil

Ts maçını eksiksiz bilmişti
Bizim problemimiz: Yerli oyuncunun alternatifi yabanci.

Forvette Halil oynasa bile yedekte Diagne ve Mustafa var. 3 yerli oynattigin zaman bunlari almak icin 2 degisiklik yapman lazim.

Orta sahada Berkan veya Taylan'a bir sey olsa yedegi Gustavo.

Muslera
Yedlin Nelsson Luyindama Aanholt
Assuncao Berkan
Cica
Morutan Halil Barış (Kerem)

Alalım şu macı artık yeterince puan bıraktık…​

İlk yarıyı 0-1 geride kapatırız. 2.yarı 75ten sonra protesto istifaya çağırma kaos çöküş istifalar

Moruk Feg diye bir adam ver mesela. Üstüste 3 atakta en kötü tercihleri yaparak top kaybetti.

çok ilginç, karşı takıma bakıp rahat kazanırız diyemiyoruz artık. Ortalama bir takım haline geldik.

Geri
Üst Alt