- 30 Temmuz 2009
- 11.842
- 6.002
- 1.823
Olası bir puan kaybında, tribünde olumsuz tezahüratlar hocaya yönelecektir bu sefer. Ve galibiyet konusunda hiç rahat değilim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
En büyük sıkıntı, mevcut hocanın isminin, mevcut yönetimden büyük olması.Göztepe maçı vermezse veya ağır bir hakem müdahalesi olmazsa, bu maçı kazanma ihtimalimiz yok.
2010-2011 kadrosu ve yönetiminden daha kötüsü ile karşı karşıyayız, bu rüyadan uyanamayanlar hala var.
Göztepe maçı vermezse veya ağır bir hakem müdahalesi olmazsa, bu maçı kazanma ihtimalimiz yok.
2010-2011 kadrosu ve yönetiminden daha kötüsü ile karşı karşıyayız, bu rüyadan uyanamayanlar hala var.
En büyük sıkıntı, mevcut hocanın isminin, mevcut yönetimden büyük olması.
Yani böyle bir durumda, hoca ne yaparsa yapsın, nasıl bir hata yaparsa yapsın, yönetim ona asla "gık" bile diyemeyecek.
Burak Elmas'ın iyi niyetinden ve çabasından şüphe etmiyorum açıkçası. Ama en büyük hatası, yanında ezileceği bir teknik adamla çalışması oldu bence.Yönetim ve FT aynı an defolup gidecekler. Faruk Süren bile kurtaramaz bunları.
Elmas baskanin yaptiklari ilk senesinde gayet iyi. Modern futbola ayak uydurmus hocayla calismasi lazim, terimin deviri coktan bitti.Burak Elmas'ın iyi niyetinden ve çabasından şüphe etmiyorum açıkçası. Ama en büyük hatası, yanında ezileceği bir teknik adamla çalışması oldu bence.
İnşallah Önce fener Hatay maçında Hatay'ın galibiyeti ile zevke gelip, daha sonrasında inşallah Galatasarayimizin galibiyeti ile orgazm olarak günü tamamlar renktas.birazdan 1.5 porsiyon beyti yer miyiz gencler
dusumuzu aldik
temiz pjmalarimizi giydik
yemegimizi siparis ettik
ev de tertemiz ve sicak
keyfimiz yerinde
bu günü artik anca bizim takim batirabilir
ki o olasilik da baya yüksek
Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
Ne kadar doğru hiç bilmiyorum
k.paşa ve tzonEn son ilk yarida nezaman 2-0/3-0 yaptik?
Hatirlayan varmi?
20-01-2021 Galatasaray 6-1 Denizlispor (3-0)En son ilk yarida nezaman 2-0/3-0 yaptik?
Hatirlayan varmi?