⚽ SL 21/22 H:7 | Galatasaray 2-1 Göztepe | MS | 26 Eylül

bir zahmet top oynayın ve kazanın.

-1 averaj nedir hocam kendine gel allah aşkına.

Göztepe maçı vermezse veya ağır bir hakem müdahalesi olmazsa, bu maçı kazanma ihtimalimiz yok.

2010-2011 kadrosu ve yönetiminden daha kötüsü ile karşı karşıyayız, bu rüyadan uyanamayanlar hala var.

Göztepe değil de başka bir takım olsa biraz daha tedirgin olurdum. Tutuk başladılar ve evimizde oynayacağız benim için tek artı bu kendi adımıza.😆
Biz rakiplerin sağ açıklarını parlatmayı severiz ve Halil bunun için ideal gözüküyor.
Bu maçı kazanamazsak zaten bazı şeyler belli olur, takımın geleceği adına.

Göztepe maçı vermezse veya ağır bir hakem müdahalesi olmazsa, bu maçı kazanma ihtimalimiz yok.

2010-2011 kadrosu ve yönetiminden daha kötüsü ile karşı karşıyayız, bu rüyadan uyanamayanlar hala var.
En büyük sıkıntı, mevcut hocanın isminin, mevcut yönetimden büyük olması.

Yani böyle bir durumda, hoca ne yaparsa yapsın, nasıl bir hata yaparsa yapsın, yönetim ona asla "gık" bile diyemeyecek.

birazdan 1.5 porsiyon beyti yer miyiz gencler

dusumuzu aldik

temiz pjmalarimizi giydik

yemegimizi siparis ettik

ev de tertemiz ve sicak

keyfimiz yerinde

bu günü artik anca bizim takim batirabilir

ki o olasilik da baya yüksek

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Maalesef cok dogru tespit, hic bir maca artik rahat aliriz diyemiyorum 3,5 senedir.

Mutlaka, ilk golu biz yeriz diye dusunuyorum ve genelde oyle oluyor.

Saka maka bir yanada, biz nezaman ilk yardi 2 gol attik? harbi hatirlamiyorum.

En büyük sıkıntı, mevcut hocanın isminin, mevcut yönetimden büyük olması.

Yani böyle bir durumda, hoca ne yaparsa yapsın, nasıl bir hata yaparsa yapsın, yönetim ona asla "gık" bile diyemeyecek.

Yönetim ve FT aynı an defolup gidecekler. Faruk Süren bile kurtaramaz bunları.

En son ilk yarida nezaman 2-0/3-0 yaptik?

Hatirlayan varmi?

Burak Elmas'ın iyi niyetinden ve çabasından şüphe etmiyorum açıkçası. Ama en büyük hatası, yanında ezileceği bir teknik adamla çalışması oldu bence.
Elmas baskanin yaptiklari ilk senesinde gayet iyi. Modern futbola ayak uydurmus hocayla calismasi lazim, terimin deviri coktan bitti.

Tedesco
Rudi Garcia
Eddie Howe

gibi.

birazdan 1.5 porsiyon beyti yer miyiz gencler

dusumuzu aldik

temiz pjmalarimizi giydik

yemegimizi siparis ettik

ev de tertemiz ve sicak

keyfimiz yerinde

bu günü artik anca bizim takim batirabilir

ki o olasilik da baya yüksek

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk
İnşallah Önce fener Hatay maçında Hatay'ın galibiyeti ile zevke gelip, daha sonrasında inşallah Galatasarayimizin galibiyeti ile orgazm olarak günü tamamlar renktas.

En son ne zaman 5 maç üstüste kazanamamışız ya da var mı böyle bir şey ?

önde pres yapacaksın tüm takım bu takim bu oyunu oynar. Boşuna enerji harcanıyor adamlara. Kısa zamanda topu kapacaksin.

Sana pres yaptıklarında 2 uzun top at savunma arkasına bak bakalım önde basabiliyorlar mi. Biz illa pasla cikacagiz

Geri
Üst Alt