Birtan ŞAHİN
Kırmızı Üye
- 6 Temmuz 2012
- 1.985
- 280
- 903
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
paşa defansı leş. Fb olympiakos maçı dönüşü ve milli ara öncesi oynabileceği en iyi rakiplerden biriyle oynuyor. Paşa zaten her maç yeniliyor fb'ye. 2-3 farkla yenerler
Kaldı 2 golFb 4 farklı kazanacaktır
Reyiz son golde ertuğrulun elini uzatmaması ve golden önceki atakta top kasımpaşalıdayken kontra imkanı tanımayıp kasımpaşa ceza sahası yakınından faul uydurması hakkında fikrin nedir. Şike ölçere göre var mı bişeler.
sence küme düşülmeyeceğinin garantisini almasalar böyle şeylere kalkışabilirler mişu skorlar bari bir işe yarasa da en azından paşa ile başak düşse
Reyiz son golde ertuğrulun elini uzatmaması ve golden önceki atakta top kasımpaşalıdayken kontra imkanı tanımayıp kasımpaşa ceza sahası yakınından faul uydurması hakkında fikrin nedir. Şike ölçere göre var mı bişeler.
Ha birde hajredinoviç denen kerkenez neden fener maçlarında ısrarla hatalı işler yapıyor.
Niye başkasına bırakıyoruz ki ?? Bu sene şampiyon biz olacağız.Fbnin kazanması olumlu. Bu sezon tek hedef bjk yi şampiyon yapmamak olmalı
sence küme düşülmeyeceğinin garantisini almasalar böyle şeylere kalkışabilirler mi
İzliyorum yav. Hakem eliyle iki senedir enteresan işler olmakta. Futbolcularda bazı takımlara karşı ısrarla enteresan hatalar yapıyorlar. Fener bozuyor desen bozmuyor, dün beşiktaş bozuyor desen bozmuyor. Atak yapmak istemiyorlar. Temiz eller operasyonu yıllardır devam etmekte.geçen yıl da bu yıl da hatay hariç hiçbir takımın performansıyla ilgili bi şike imasında bulunmadım, bu maçta da bulunmadım.
maçı izliyo musun bilmiyorum ama orta sahadaki kekilli kılıklı herif umut bozok'un aşiline bile isteye sinirle bastı. bi tane devre sonuna doğru rossi'nin de hareketi var ama o basmanın devamı var mı göremedim, top da ortadaydı. ama dün josef, bugün crespo'ya çıkmayan kırmızılar, geçen yıl galatasaray'ın gördüğü kırmızıların yanında kasten adam öldürme gibi kalır.