SL 21/22 H:8 | Fenerbahçe 2-1 Kasımpaşa | MS | 3 Ekim

kayseri-göztepe-rize-gaziantep-malatya maclarinda da fenere 3er puan yazin. bunlar da top oynamaz.

Bu Fener'den Cacik olmaz 8-0 da olsa, Oynadiklari futbol kötü, Trabzon 2 saglam Transferle acik ara Sampiyon olur tek rakipleride Kargalar olur, Avrupa da olmayan Trabzon ve Gruplarda sonuncu olacak Kargalar tek kulvarda isi götürur .

Reyiz son golde ertuğrulun elini uzatmaması ve golden önceki atakta top kasımpaşalıdayken kontra imkanı tanımayıp kasımpaşa ceza sahası yakınından faul uydurması hakkında fikrin nedir. Şike ölçere göre var mı bişeler.

Ha birde hajredinoviç denen kerkenez neden fener maçlarında ısrarla hatalı işler yapıyor.

şu skorlar bari bir işe yarasa da en azından paşa ile başak düşse

Fbnin kazanması olumlu. Bu sezon tek hedef bjk yi şampiyon yapmamak olmalı

Reyiz son golde ertuğrulun elini uzatmaması ve golden önceki atakta top kasımpaşalıdayken kontra imkanı tanımayıp kasımpaşa ceza sahası yakınından faul uydurması hakkında fikrin nedir. Şike ölçere göre var mı bişeler.

Ha birde hajredinoviç denen kerkenez neden fener maçlarında ısrarla hatalı işler yapıyor.

geçen yıl da bu yıl da hatay hariç hiçbir takımın performansıyla ilgili bi şike imasında bulunmadım, bu maçta da bulunmadım.

maçı izliyo musun bilmiyorum ama orta sahadaki kekilli kılıklı herif umut bozok'un aşiline bile isteye sinirle bastı. bi tane devre sonuna doğru rossi'nin de hareketi var ama o basmanın devamı var mı göremedim, top da ortadaydı. ama dün josef, bugün crespo'ya çıkmayan kırmızılar, geçen yıl galatasaray'ın gördüğü kırmızıların yanında kasten adam öldürme gibi kalır.

Ligimiz inanılmaz rezil durumda. Oynanan her maç 2-3. lig seviyesinde yemin ediyorum. Ondan sonra olympiacosdan neden 3 yedik oluyor.

fb dan dun ilerliyor ama milli aradan iyi dönmezlerse ts hezimete uğratır bunları

Fenerin şike fikstürü ne zaman bitiyor yaw

geçen yıl da bu yıl da hatay hariç hiçbir takımın performansıyla ilgili bi şike imasında bulunmadım, bu maçta da bulunmadım.

maçı izliyo musun bilmiyorum ama orta sahadaki kekilli kılıklı herif umut bozok'un aşiline bile isteye sinirle bastı. bi tane devre sonuna doğru rossi'nin de hareketi var ama o basmanın devamı var mı göremedim, top da ortadaydı. ama dün josef, bugün crespo'ya çıkmayan kırmızılar, geçen yıl galatasaray'ın gördüğü kırmızıların yanında kasten adam öldürme gibi kalır.
İzliyorum yav. Hakem eliyle iki senedir enteresan işler olmakta. Futbolcularda bazı takımlara karşı ısrarla enteresan hatalar yapıyorlar. Fener bozuyor desen bozmuyor, dün beşiktaş bozuyor desen bozmuyor. Atak yapmak istemiyorlar. Temiz eller operasyonu yıllardır devam etmekte.

Hayırlı işler diliyorum.

Geri
Üst Alt