⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Üzüldüm tabikide. Bu futbola rezalete sen sevindin mi ? Tek sevindigim şey rizeye sokmak başkada bişey yok
Galatasaray taraftarı oluşumdan mütevellit , doğal olarak seviniyorum. 2. yarı gayet iyiydi takım , kalenin ağzından iki tane net pozisyon kaçtı. Kırmızı sonrası kaos zaten ne bekliyordun ?

Vay arkadas şu takımın en hırslı adamı diagne olacak topu kendi sahasından alıp yardıra yardıra koşup asist yapacak deseler inanmazdım.... Yargı dagıttı resmen... Terim e kapak federasyona kapak rizenin gelmiş geçmiş başkanlarına kapak....

Bolasie ve Dabo kesinlikle mamalanmisti. O sonradan oyuna giren at hirsizinin yaptigi faulü görmediniz mi Feghouli'ye?

10 Tane gol atsak şöyle keyifli olmazdı çıldırıyorum

KÜFÜR ETMEDEN SEVİNİN LÜTFEN SON DAKİKADA KEYİF VERİCİ GOL İLE GELEN GALİBİYETTEN SONRA CEZA VERMEYELİM!

1-0 öne geçtikten sonra penaltımızı yedi , yediğimiz ilk gol net faul . E hakem bir golünü yiyip bir gol de sana yedirince ben takıma kızamadım çoğunun aksine .kırmızı kartta da rakibin niyeti tartışılır rahatça gole gidebilecekken yere düşmeyi tercih etmesi ilginç, uzatmalarda sırf kalecinin topu bulamadığı pozisyonda 3-4 dk yediler. Bu kadar karaktersiz bir takımın başına geçerek Hamza gözümde olan azıcık değerini bile kaybetti.

Sonuç olarak güzel bir galibiyet oldu özellikle Mostafayı kazanmak bizi ileriye taşıyacaktır.

Tahir çık zırla hadi, şimdi mikrofonu tahire veriyoruz:

images (3).webp

Rezil futbola rağmen 10 kişiyle maç çevirdik. Son yıllarda görülmedik bir şey bu!

Hayretler içindeyim.

Geri
Üst Alt