⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Bir daha şu Ali Palabıyık a maç vermezler inşallah

Rize'nin ilk golü iptal edilmeliydi
Muslera kırmızı görmeliydi
Bizim gol iptal edilmeliydi
Rize'li oyuncuların bir çok kartı es geçildi

Yemin ediyorum son yıllarda izlediğim en rezil hakem performansı

Hakem düşene çalmadı bi tarzı vardı ve tutarlıydı. Muslera olayını kaçırdım ona birşey diyemicem.

Oynanan oyun bu maç için önemli değil zira hakem denen yaratık yüzünden 12 adama karşı oynuyorduk

Terim'in Babelle Feghouliyle başlaması saçmaydı yalniz. Su sacmasapan kararlarından vazgeçmeli artık.

Diagne omer Berkan ve taylandan 10 kat iyi topçu ama burada baska bir dünya konuşuluyor

Şu takıma üç tane yahu üç tane fark yaratacak oyuncu alınmaz mı arkadaş.Bu kadar zor mu.Nefret ettirdiniz kendinizden.Her transfer dönemi fiyasko olur mu.Hala kadro iyi diyenler var. Yeter arkadaş yeter yahu körmüsünüz..

Hem para yok hem genç oyuncu alıyoruz. Bu kadar kolay mı arkadaş.Galatasaay seviyesinde hem genç olacak hem ucuz olacak hem az olacak bu kadar basit mi. Bu kadar rezil planlama olur mu.

Birde çok para harcanmış deniliyor.Yahu taksitle 3 milyonluk oyuncu beş milyona alınıyor. ilk sene ödeenecek para 10 milyonu bulmuyor.Bumudur para harcamak.İşte böyle 10 milyona 20 tane ne olduğu belirsiz ya tutarsa diye adam alırsın.

al arkadaş morutanı al barışı al sorun yok. Ama ilk önce kadroyu doğru bir şekilde oluştur. Bu tarz genç oyuncuları araya serpiştir.Anadolu takımına çevirmeyin şu klübü.

şu kadro değil bir sene 10 sene sonra bile maksimum oynayacağı oyun budur. Kendimizi kandırmayalım.

inşallah devre arasına kadar sanmıyorum ama en az puan kaybıyla gidilir.bu takımın takviyesiz şampiyon olması imkansız. Bu takviye işide hem maddi olarak hem oyuncu seçimlerine baktığımızda bu başkan ve terimle çok zor..

Mustafa artık 11 başlar kendine gelir. Halili solda da oynayabildiğini gösterdi

Kazandigimiz icin sevinmedim, sadece Rize kaybettiği icin sevindim.

ZIDLw4j.png

helal abdussamed

Üzüldüğüm nokta doğru düzgün sevinç gösterisi yapmamamız. O sahada şampiyon olmuşcasına çılgınlar gibi sevinmeliydik. Kudursun dursunlar.

Harika bir galibiyet oldu hic suphe yok. Ama Fatih Terim'in gitmesi gercegini zerre kadar degistirmiyor bu durum. Ayrica Mohammed falan da oynamasi artik. Diagne ondan cok daha istekli. Gol kaciracaksa da bu adam kacirsin.

Geri
Üst Alt