Fahri Aksoy
10 Numara!
- 13 Eylül 2013
- 12.365
- 6.822
- 1.243
Bu şerefsizleri tokatlamazsak Lazio ve Marsilya maçlarının kıymeti yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu söylediğini Feghouli için dediğine inanamıyorum gerçekten renktaş. Takımdaki en vurdumduymaz insan Fegh açık ara. Babel mesela çabalıyor ama yapacak bir şey yok adamın çevikliği bırak Liverpool-Ajax seviyesini Beşiktaş seviyesinde bile değil. Vücudu bitik Babel'in sadece. Ama Feghouli tamamen bilerek çalışmıyor ve oynamıyor. Bu oynadığı vurdumduymaz oyunun başka açıklaması olamaz çünkü.Rotasyon olmali ama 3-4 oyuncu maximum. Van aanholt dinlenmeli. Geldiginden beri oynuyor ve performansi dususte. Bu maca ozel bilenecek olan Ogulcan oynamali. Feghouliye bir sans daha verilmeli diye dusunuyorum. Babel gibi vurdumduymaz degil. Sadece kuvvetsiz ve bir turlu kafa olarakta lige giremedi
Muslera
Yedlin - Nelson - Luyindama - Omer
Berkan - Cicaldau
Morutan - Fegh - Ogulcan
Diagne
Şu söylediğini Feghouli için dediğine inanamıyorum gerçekten renktaş. Takımdaki en vurdumduymaz insan Fegh açık ara. Babel mesela çabalıyor ama yapacak bir şey yok adamın çevikliği bırak Liverpool-Ajax seviyesini Beşiktaş seviyesinde bile değil. Vücudu bitik Babel'in sadece. Ama Feghouli tamamen bilerek çalışmıyor ve oynamıyor. Bu oynadığı vurdumduymaz oyunun başka açıklaması olamaz çünkü.
Ben farkli gorusteyim. Babel`in mesela oyuna girdikten sonra caprazdan taca vurdugu top tam bir vurdumduymazlik ornegi. Ayrica Babelin geldiginden beri bize bir kac mac haric herhangi bir faydasi olmadi. Feghouli bu takimin her zaman en kilit oyuncularindan oldu. Begenilmedigi donemde dahi aldigi maclar oldu. Ozellikle bu kadar yaraticilik sikintisi cekiyorken ve de maasini da veriyorken verim alinmasi gerektigi gorusundeyim.