⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

bu macta kimin oynadıgının önemi yok bu mac avrupa maclarından önemli bana göre

7841D18A-3DEA-46FD-BC21-68F34EC4BAF7.webp

Çık şu maça 4/4/2
At 4 gol gel

Muslera
Yedlin Alpaslan Nelsson Pva
Morutan Taylan Berkan Cicaldau
Halil Diagne

Rotasyon olmali ama 3-4 oyuncu maximum. Van aanholt dinlenmeli. Geldiginden beri oynuyor ve performansi dususte. Bu maca ozel bilenecek olan Ogulcan oynamali. Feghouliye bir sans daha verilmeli diye dusunuyorum. Babel gibi vurdumduymaz degil. Sadece kuvvetsiz ve bir turlu kafa olarakta lige giremedi

Muslera
Yedlin - Nelson - Luyindama - Omer
Berkan - Cicaldau
Morutan - Fegh - Ogulcan
Diagne

Rotasyon olmali ama 3-4 oyuncu maximum. Van aanholt dinlenmeli. Geldiginden beri oynuyor ve performansi dususte. Bu maca ozel bilenecek olan Ogulcan oynamali. Feghouliye bir sans daha verilmeli diye dusunuyorum. Babel gibi vurdumduymaz degil. Sadece kuvvetsiz ve bir turlu kafa olarakta lige giremedi

Muslera
Yedlin - Nelson - Luyindama - Omer
Berkan - Cicaldau
Morutan - Fegh - Ogulcan
Diagne
Şu söylediğini Feghouli için dediğine inanamıyorum gerçekten renktaş. Takımdaki en vurdumduymaz insan Fegh açık ara. Babel mesela çabalıyor ama yapacak bir şey yok adamın çevikliği bırak Liverpool-Ajax seviyesini Beşiktaş seviyesinde bile değil. Vücudu bitik Babel'in sadece. Ama Feghouli tamamen bilerek çalışmıyor ve oynamıyor. Bu oynadığı vurdumduymaz oyunun başka açıklaması olamaz çünkü.

Şu söylediğini Feghouli için dediğine inanamıyorum gerçekten renktaş. Takımdaki en vurdumduymaz insan Fegh açık ara. Babel mesela çabalıyor ama yapacak bir şey yok adamın çevikliği bırak Liverpool-Ajax seviyesini Beşiktaş seviyesinde bile değil. Vücudu bitik Babel'in sadece. Ama Feghouli tamamen bilerek çalışmıyor ve oynamıyor. Bu oynadığı vurdumduymaz oyunun başka açıklaması olamaz çünkü.

Ben farkli gorusteyim. Babel`in mesela oyuna girdikten sonra caprazdan taca vurdugu top tam bir vurdumduymazlik ornegi. Ayrica Babelin geldiginden beri bize bir kac mac haric herhangi bir faydasi olmadi. Feghouli bu takimin her zaman en kilit oyuncularindan oldu. Begenilmedigi donemde dahi aldigi maclar oldu. Ozellikle bu kadar yaraticilik sikintisi cekiyorken ve de maasini da veriyorken verim alinmasi gerektigi gorusundeyim.

Ben farkli gorusteyim. Babel`in mesela oyuna girdikten sonra caprazdan taca vurdugu top tam bir vurdumduymazlik ornegi. Ayrica Babelin geldiginden beri bize bir kac mac haric herhangi bir faydasi olmadi. Feghouli bu takimin her zaman en kilit oyuncularindan oldu. Begenilmedigi donemde dahi aldigi maclar oldu. Ozellikle bu kadar yaraticilik sikintisi cekiyorken ve de maasini da veriyorken verim alinmasi gerektigi gorusundeyim.

Adam verim vermek istemiyorsa sen nasıl verim alabileceksin ki? Babel en azından bir şey yapmak istiyor ama eskisi gibi değil işte. Hocanın kesinlikle oynatmaması gerek. Ama Feghouli de kesinlikle oynamamalı. Feghouli gibi bir futbolcu 30-31 yaşında sağlıklıyken sahada eli belinde geziyorsa zaten vurdumduymazlığın ağababasıdır bu. Babel mesela Feghouli gibi 30-31 yaşındayken şimdiki Fegh'ten kat kat daha iyi futbolcuydu bu net. Şimdiki Fegh ise seneye 32-33 yaşında falan futbolu bırakır. Yaratıcılık problemi çektiğimizden bahsetmişsin. Bu doğru. Ama bu problemin de sebebi direkt olarak en yüksek maaşı verdiğin ve takımın kalitesini yükseltmeni beklediğin adamın sahada eli belinde yürümesi değil mi zaten?! Saf yetenek ve yaratıcılık olarak çok iyi zaten ama baktığımız zaman çalışmadan, kendine bakmadan ve istemeden olmuyor. Diğer türlü olsa zaten Fegh'ten önce Mesut ve Arda neler yapardı neler bu ligde?!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
ne bjk ne fb, en büyük nefretim rize

Sosyal hesaplarda oyuncularımızın beynine bu maçta rakibi mahvetmemiz gerektiği kazınmalı.oyuncuların profillerine yorumlar yağdırılmalı.bu ahlaksız sarıkaz hizmetkarlarını hayata küstürmeliyiz,birdaha gs adını anacak yüzleri bile kalmamalı.onların o kindar yüzlerini yerin dibine gömmeliyiz.dalga geçecek skorla kazanmalı hergün dalga geçmeliyiz küme düştükleri güne kadar .madem düşmanlıkta karar vermişler,artık bizden zerre kadar merhamet yok bizde onları sonsuza dek düşman ilan edelim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rotasyon yapacaktır.
Lastik
Amerigali-Sarı-CakmaDonk-OmerBale
SeriKatil-KuçükGedson-Emre K.
Kel-Firavun-Bay

Bunlara karsi bilendikce sanki bu bizim aleyhimize gelisiyor gibi. Rize kim ya? Cikip takir takir oynayip basip gecmeliyiz. Mactan sonrada uzun uzun aciklama yapmaya gerek yok bence. 3 puandan dolayi mutluyuz iyi aksamlar bu kadar. kudursunlar sonra.

4-5 golle her yönden üstün olduğumuz bir maç olsun ...

Rizeyi mizeyi bosverin, bu maci puan farkin daha fazla acilmamasi icin mutlaka almaliyiz.

Fikri mi degistirdim

Nando
Yedlin Alpslan Nelsson PvA
Morutan Berkan Cicaldau Baris
Diagne Halil

Geri
Üst Alt