⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

çok kritik maç burdan puan alırsak hem içimiz soğuyacak hem de takım bir seri galibiyet startı verecektir.

iyi oynayalim kötü oynayalim macta 1 0 geri düselim 3 0 geri düselim hic fark etmez. hakem son düdügü caldiginda su serefsizleri yendigimizi görmek istiyorum

-Bu takımın as forveti Diagne dir.
-Ligimiz sert stoperlerle oynayan takımlar profilinde
- Halil yumuşak kalıyor ayrıca tek santrafor oynayacak özellikler yok kendisinde. Halil daha çok tamamlayıcı forvet tipinde oyuncu. Hoca artık bunları görmeli

Bu maçta bizim ileride kim oynarsa oynasın skor bulacaktır. Çok kötü savunması var Rize’nin, sadece Holmen oynuyor o kadar. Halil orayı dağıtabilir, Diagne veya Mostafa oynarsa Holmen onları tutabilir o açıdan kötü değildi izlediğim maçta.
Rize kornerlerinde ön direkteki Gökhan Gönül’e dikkat etmek lazım.😆
Ben rahat kazanacağımızı düşünüyorum ama maç Marsilya dönüşü, umarım sakatlık falan olmaz ve öyle aşırı moral bozucu bir mağlubiyet almayız mağlup olursak da. Hamza hoca yerine başkası olsa biraz tedirgin olabilirdim, Hamza hoca orayı ayağa kaldırabilecek biri değil bence.

Knk 3 yildir bu takim oyun falan oynamiyor hala iyi oyun bekliyorsun.

3 yıl baska nelere sabredebilirsin sen mesela
3 yıl doldur boşaltlarla ilerledik ilk defa bu tarz yapılanmaya kalkıştılar eğer bu sene şampiyon olamazsak 3 yılı tamamlayamaz terim. tepkiler için erken. fazla dikkate almazsan fazla sabretmene gerek kalmıyor. bende o soğukluğu yaşıyorum futbolla alakalı o yüzden burdaki, tribündeki tepkileri anlamıyorum.

5 atmazsanız adam değilsiniz İstanbul’a dönmeyin sahaya gömeceksiniz o malum takımı…!!!!!!!!

Tek kale maç
Pozisyon vermek yok
En az 5 tane atacaksınız

Yoksa bu taraftar sizi yer

Hoca 6 8 8 oynamaktan 6 8 10 oynamaya evrilmez ise gol yollarında çok sıkıntı yaşayacağımız aşikar.

Bilmiyorum berkan Cicu morutan mı olur, morutan ı sağa çekip forvet arkası Halil mi olur? Kerem i ortada serbest oynatıp sola Halil ya da emre yi mi çeker...

Artık bir el atıp şu işe orta saha ve forvet arasındaki pas bağlantısını çözmesi gerekiyor.

Belki bu sefer defansif olarak sıkıntı yaşarız diyeceksiniz ama zaten her halükarda o sıkıntıyı yaşıyoruz.

Beklere güvenebilsem bırakın kanatsız oynayalım diyeceğim morutan emre Kerem üçlüsü ile ve özellikle Kerem sağ ön içte olacak şekilde murutan tam 10 no ve Emre de sol ön içte oynayacak şekilde arkalarında Cicu 8 numara ve Berkan 6 numara olarak oynayacak. Ama maalesef burada Pva ve yedin in çok ileri geri koşması gerekir. Bunu da ne yazık ki yapamıyorlar. Şurada saracchi arayacağımı aklımın ucundan geçirmezdim ama arıyoruz ne yazık ki...

Fatih hocanın ve takımın tüyü dikeceği maç olur büyük ihtimalle. Özellikle hocam ne yapıp eder yine saçma sapan bir kadroyla bizi rezil eder. Bakalım bu sefer irfancan gibi yumurtlayacak mı rizenin kalecisi

Korkarim ki yenilecegiz ve rizenin sere*siz baskani cikip dalga gecer gibi aciklamalar yapacak. Biz de burda cildiracagiz malesef

gerekirse yenelim

Geri
Üst Alt