⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Bilmem katılır mısınız fakat Mohamed'in takıma şu veya bu şekilde dahil edilmesi gerekiyor.
Ben Kerem-Halil kanatlarıyla birlikte hücumcu bir ön üçlü düşündüm. Ligde Rize gibi maçlarda denenebilir. Halil'in kanat performansı da oldukça göz doldurmuştu geçmişte.

-------Mohamed--------
Kerem - Morutan - Halil

Onu bunu bilmem
Ya alacağız ya alacağız bu maçı

yedlini görmek istemiyorum arkadaş gerekirse paf takımdan biri oynasın allah aşkına

Bilmem katılır mısınız fakat Mohamed'in takıma şu veya bu şekilde dahil edilmesi gerekiyor.
Ben Kerem-Halil kanatlarıyla birlikte hücumcu bir ön üçlü düşündüm. Ligde Rize gibi maçlarda denenebilir. Halil'in kanat performansı da oldukça göz doldurmuştu geçmişte.

-------Mohamed--------
Kerem - Morutan - Halil
Halil kanata uygun değil bence, Kenan Karaman gibi geri getirmenin bir faydası yok diye düşünüyorum. En iyi katkıyı ikinci forvet olarak vereceği kesin gibi.

Ligde böyle oynanabilir

———————-mm
—————-———-halil
BAY/Emre/Kerem———-Morutan
——————Berkan—Alex

fener macından bile önemli bu mac fenere kaybedelim ama bu şerefsizlere kaybedersek hoca moca hicbiri konuşmasın

gg selim ay holmen cemali

geri dörtlüsünü delik deşik edemezsek zahmet edip dönmesin bizimkiler

rize hem bizle oynayacağı, hemde haftalardır kaybedip 1 puanda kaldığı için aşırı motive başlayacaktır

bizim mutlaka diagne ile oynamamız lazım. Halil ciddi anlamda yorgun, son maçta da özellikle ikinci yarı sahada yok gibiydi

assunçao-berkan-barış alper-feghouli-oğulcan arkasında isimler olur. Terim alanya maçı sonrası rotasyon yapmak lazımmış demişti

bence berkan hariç orta saha ve hücum hattı değişir komple

Ne olur artık şu şeref yoksunu takıma koyup geçelim.
Ne çabuk unuttunuz, Muslera Andone ve Akbaba'yı sakatladılar.
Muslera sakatlandığı an dedim zaten şampiyonluk gitti diye.

Bunları bayıltmamız lazım, biz çıkıp her sezon bunlara can simidi olduk. Resmen kümede bizim sayemizde kaldılar.

Gscimbom mobil

wn329lrv.jpg

Barış oynamayacak gibiyse bu kadroyla çıkmalıyız. Kerem'i artık yedekten kullanmak lazım.

Muslera
Yedlin Nelsson Alpaslan Aanholt
Berkan Cicaldau
Emre Morutan Barış
Diagne

Gustavo-Oğulcan-Kerem-Halil-Mostafa​

Başlığı Malum Takım diye revize edelim

Korkmadan çift forvet çıkmalık bir maç. Sadece orta sahanın göbeği çok kötü. Taylan-Berkan-Nurullah-Alparslan-Hayrettin-Berkecan falan ile olacak iş değil.

hoca takıma o videoyu izletmesi yeter bu maçta kaybedilen puandan sonra isterse tüm derbileri alsın önemi yok

bizim için itibar maçı bu

Valla ezip geçmek lazim. Basak bile 3 atti bunlara

Geri
Üst Alt