Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Bu herifin konuşmasına gerek yok yüzüne bakınca küfür isteği doğuyor insanda nedenseya bi .......
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu herifin konuşmasına gerek yok yüzüne bakınca küfür isteği doğuyor insanda nedenseya bi .......
Bu herifin konuşmasına gerek yok yüzüne bakınca küfür isteği doğuyor insanda nedense
diagne 11 baslamali. herifin rizeye 50 golu falan varRonaldo mendesmi ne sokumsa o da sakatmış herhalde. Gökhan gönül stoper oynarsa onu yerlerde süründürmeyen disgneye de yazıklar olsun
Diagne oynamalı kerem oynamamalıdiagne 11 baslamali. herifin rizeye 50 golu falan var
Diagne oynamalı kerem oynamamalı
Taylan da oynamamalı
Kompakt durmalıyız, ligte 50x60 görmekten bıktım
Bi de Morutan 10 numarali kadro yapmistim ama top bir orada bir burada olabilirMuslera
Yedlin Nelsson Alpaslan Aanholt
Berkan Cicaldau
Emre Morutan Barış
Diagne
Gustavo-Oğulcan-Kerem-Halil-Mostafa
Diagne
Cicaldau-Morutan
Emrek-gustavo-Berkan
Pva-alpaslan-Nelsson-yedlin
Muslera
Bu takıma acil yerli stoper lazım bir de yerli kaleci.
Bizim set oyununu oturtmamız lazım o da bu kanatlarla kanatlı oyunda olmaz. Hocanın 11-12 sezonunda emreç ve enginden kanat yaptığı gibi bütün osleri doldurmamız lazım 11e. Gustavo-berkan-emrek-morutan-cica 5lisi bence denenmeli ama kanatlı oyunda değil. 11-12 gibi olmalıMuslera
Yedlin Nelsson Alpaslan Aanholt
Gustavo Berkan
Morutan Cicaldau Barış
Diagne
Böyle oynamakta fayda var sanki. Orta sahada Gustavo oynarsa topa daha fazla hakim olabiliriz. Sola Emre diyordum ama Barış Marsilya'da kulübedeydi. Demekki düzeldi. Görelim.
Bi de Morutan 10 numarali kadro yapmistim ama top bir orada bir burada olabilir
Bizim set oyununu oturtmamız lazım o da bu kanatlarla kanatlı oyunda olmaz. Hocanın 11-12 sezonunda emreç ve enginden kanat yaptığı gibi bütün osleri doldurmamız lazım 11e. Gustavo-berkan-emrek-morutan-cica 5lisi bence denenmeli ama kanatlı oyunda değil. 11-12 gibi olmalı
Takımı düzeltmek için hocamdan daha fazla kafa patlattığım doğrudurseni cok kotu goruyom
Mümkünse o zaman Fatih Terim direk Adana'ya köyüne dönsün...Korkarim ki yenilecegiz ve rizenin sere*siz baskani cikip dalga gecer gibi aciklamalar yapacak. Biz de burda cildiracagiz malesef