⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Cift forvet taraftari degilim normalde, ama bu macta bir degisiklik yapmak lazim. Hucumda cogalamiyoruz,topu ilerde tutamiyoruz. Belki cift forvetle daha cok posizyon üretebiliriz. Şu ezikleri yenmemiz lazim.

Adam tuzak kurdu biz de çok güzel düştük(taraftar olarak). Yok 10 fark yok 8 fark, yenemezsek herkes istifa etsin falan noluyorsunuz K.rizesporu mu bize dert oldu. Başkanını da çok sallamayın evlat olsa sevilmez. Ben iki yıldır düşsünler diye dua ediyorum ama taraftarın takımın baskısını çok çok arttırdığı aşikar. Genç takım umarım bocalamayız.

Adam tuzak kurdu biz de çok güzel düştük(taraftar olarak). Yok 10 fark yok 8 fark, yenemezsek herkes istifa etsin falan noluyorsunuz K.rizesporu mu bize dert oldu. Başkanını da çok sallamayın evlat olsa sevilmez. Ben iki yıldır düşsünler diye dua ediyorum ama taraftarın takımın baskısını çok çok arttırdığı aşikar. Genç takım umarım bocalamayız.
En buyuk sorun bence taraftarın bellı bır kısmı takıma guvenırken bellı bır kısım guzel sonucta alsalar halen memnunıyetsızlık ıcınde takıma destek verılmezse genc takım her sonuca acık olur

Kolpacıya bak Rızeye Galatasarayı gommemız lazım dıye acıklama yap ondan sonra yemek davetı yaptıgını soyle once delıkanlı gıbı sozunun arkasında dur

Hakkaten yaa
Malum kulüp falan diye konuş, sözüm ona adını ağzına almıyor, ondan sonra gelin yemek yiyelim de, tam kolpacı hem de

Puan kaybına tahammülümüz yok artık
Herkes aklını başına alsın ve bütünüyle sahaya odaklansın

Feghouli ve Babel'li kadro gördüm. Umarım gerçek değildir

Dediğin doğru renktaş ama rizede ligin en kötü takımı galibiyetleri yok, bizimkilerin güle oynaya yenmesi lazım

Son maçtan belki 2-3 oyuncu değişebilir ama onun dışında rotasyon olmamalı tam kadro çıkmalıyız. Zaten bu maçtan sonra milli ara olacak kesinlikle en ideal kadro çıkmalı.

1.2 milyon avroyu havaya attık evet oyuncuya haksızlık vardı ama bu parayı vermek için direndık resmen

Geri
Üst Alt