⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

80km kosacak kadro ile maca cikacagiz gibi

Takım oldukça yorgun rotasyon olmayınca sakat oluyor rotasyon olunca puan kaybediyoruz burada doğru teşhis nedir? Klübemiz çok kötü. ha kötüde olsa rizeyi yenmeleri gerek daha kim olsun rakip ligin dibinde gelen 3 giden 5 atıyor.

babel diagne feguli hücum hattı mı?

Küfür mü istiyor bizimkiler yalandır umarım

Rotasyon dediğiniz de takımın en genclerini kesip yerlerine cesetleri koymak. Morutan ve Kerem mi yorulmuş sadece.

Var hakemi de yeni tetikçilerden orta hakem tetikçi var tetikçi hakeme bırakmamak lazım ayrıca babelli fegholili kadro doğru değildir umarım rotasyon böyle olmaz gustavoyu süs diye mi aldık acaba

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu maça kadar hiçbir takımı yenmeyi bu kadar istemedim.

Bu malum başkanın takımını yenemezsek şampiyon da olmayalım. Fener maçının önüne geçti bu maç benim için.(bu sezon için)

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

BITigen var mi)

dehşet bir fark bekliyorum milli ara var zaten yorgunluk bahane olmamalı dinlenirler arada

devre arasi calimci fuleli bir kanat iyi bir sert 6 numara ve forvet gerek

---------Yerli kaleci------------
---Boey----Nelson-Marcao---Berkan
--Fuleli Kanat---6 no--Cicaldu--Barış
- ------------------Morutan---------------
-------------'------Forvet----------------

Rize çok hırslı olacak bugün. Başkanları epey gaza getirdi. Mümkün olduğu kadar sabırlı olmalıyız. Savunma öncelikli olmalı. Marsilyadaki gibi sakin olursak rahat yeneriz bu takımı. İlk golü atarsak panik yapmadan, aynı oyunla devam etmeliyiz.

Maçı böyle bekliyorum

a26.JPG

Gökhan
Gökhan Holmen Selim Alberk
Dabo Djokovic
Umar Boldrin Bolasie
Remy

Boyd-Pohjanpalo-Phiri-Sabo​

Çıldıracağım, gerçekten çıldıracağım. Gençleşme diyip elimizdeki en iyi oyuncuyu oynatmıyoruz. Yerine feghuli oynuyor. Diagne tercihi doğru bu arada.
Allah peygamber aşkına şu Morutan oynasın. En son Florya'ya gidip üzerime benzin döküp Morutan grevi tutacağım.

Geri
Üst Alt