⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Rize çok hırslı olacak bugün. Başkanları epey gaza getirdi. Mümkün olduğu kadar sabırlı olmalıyız. Savunma öncelikli olmalı. Marsilyadaki gibi sakin olursak rahat yeneriz bu takımı. İlk golü atarsak panik yapmadan, aynı oyunla devam etmeliyiz.
Rize'nin her yeri gaz olsa nolur. Ben katılmıyorum bu yoruma. Tam tersi bizim oyuncular o yorumu duyup daha çok gaza gelmiştir. Gole boğacağız bugün Rize'yi.

Hocamın tercihlerinin eleştirildiğini görmekteyim.

Fegh ve babel oynarsa mac baslamadan istifa edebilir hoca lanet olsun ya

Hocamın tercihlerinin eleştirildiğini görmekteyim.
Ben Fatih Terim'i çok seven çok destekleyen birisiyim. Fakat en başta Galatasaray'lıyım. Hocanın takıma pozitif etki kattığını, takımda durması gerektiği için savunuyorum. Fakat yanlışlarına da yanlış diyorum. Babamın oğlu değil sonuçta. Hatta bence hocaya en büyük zararı eleştirmesi gereken eleştirmeyenler veriyor necati vs gibi. İyi bir teknip ekibi olsa çok farklı bir hoca izleriz. Hocaya bir dini figür gibi bakılmasına da hocaya sıradan bir hoca gözüyle bakılmasına da karşıyım.

Assuncao bize fm kazığı mı oldu anlamadım ki. Assuncao fm profiline bakıcak olursak kadroya ilk yazılacak adamlardan ama bırakın oynamayı adamın ismi cismi bile yok.

Bunların kadrosu kötü değilmiş nasıl böyle leş atmışlar Hamza illa toparlar bunları 1 maç geçikse bari

genelde alper potuklar falan oynatiliyor ilginc kadrolar cikiyor. bu sahaya isim olarak cikabilecek en iyi kadrolari. hamzator fazla fazla yerli oynatip yabancilarla arayi bozar umarim.

Umar aminuyu ben uzun zamandır görmüyordum oynuyor muydu bu

sakatligi vardi gecen sene. yavas yavas oynamaya basladi yine

Geri
Üst Alt