⚽ SL 21/22 H:8 | Rizespor 2-3 Galatasaray | MS | 3 Ekim

Bu arada lütfen son düdük çalmadan bitti yazmayın , burdan takip ediyodum totem olsun diye, 2-2 yken bitti yazıldı

IMG_1267.webp

Takıntılarınızı aşmadan makul çerçevede futbol yorumlamanız imkansız. Başka bir söz söylemek abesle iştigal olur. Futbolu konuşacaksak çıkan kadrodan ve ilk yarı oynanan oyundan ben de memnun değilim. Gel gelelim galibiyete sevinmemek falan FT nefretini GS sevgisinden öteye koymak oluyor.
Ben asla FT nefreti hissetmedim. Ben herzaman FT Galatasaray efsanesi diyorum. Yazdıklarımın tümünü görmediğin için boyle yorum yapıyorsun hakkımda. Ben artık Terim'in bu işi ceviremedigini söylüyorum hocayida çok severim ama olmuyor. Sen neden körü körüne bunları söylüyosun anlamıyorum. Kötü olanı eleştirmek suçmu günah mı? Hocam ilginç bir Zihniyet seninki neyse uzatmaya gerek yok umarım düşüncelerimi anlamissindir. Ayrıca maç boyunca nelerin yanlış olduğunu da yazmıştım tekrar yazmaya gerek yok. Yani böyle galibiyeti sevmedim sevmek zorunda da değilim. Gelecek iyi görünüyorsa senin için ben zaten ne desem boş maalesef

Maç sonu yöneticilerimiz konuşmuyor ama artık rezan başkan yada mason bey hakemler için konuşmali bu olay hocadan bagimsiz

Evet güldük eglendik... Ne yapalım toplanıp terimin evinin önünde eylemmi yapsak! 1. Bölgede gerizekalıca pas oyunundan nasıl vazgecirecegiz bu sekilde daha kaç aptalca gol ve kart yiyecegiz kotamız neyse bastan bilelim... Yetti artık

Feyyaz ne ağladı be. Ula 90+2 te oyun başladı zaten.Yattılar 3 dakika daha uzatmalar başlarken.

Geri
Üst Alt