Berkay Kandemir
Büyük Kaptan
- 25 Mart 2018
- 22.949
- 17.315
- 1.838
Bu arada lütfen son düdük çalmadan bitti yazmayın , burdan takip ediyodum totem olsun diye, 2-2 yken bitti yazıldı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben asla FT nefreti hissetmedim. Ben herzaman FT Galatasaray efsanesi diyorum. Yazdıklarımın tümünü görmediğin için boyle yorum yapıyorsun hakkımda. Ben artık Terim'in bu işi ceviremedigini söylüyorum hocayida çok severim ama olmuyor. Sen neden körü körüne bunları söylüyosun anlamıyorum. Kötü olanı eleştirmek suçmu günah mı? Hocam ilginç bir Zihniyet seninki neyse uzatmaya gerek yok umarım düşüncelerimi anlamissindir. Ayrıca maç boyunca nelerin yanlış olduğunu da yazmıştım tekrar yazmaya gerek yok. Yani böyle galibiyeti sevmedim sevmek zorunda da değilim. Gelecek iyi görünüyorsa senin için ben zaten ne desem boş maalesefTakıntılarınızı aşmadan makul çerçevede futbol yorumlamanız imkansız. Başka bir söz söylemek abesle iştigal olur. Futbolu konuşacaksak çıkan kadrodan ve ilk yarı oynanan oyundan ben de memnun değilim. Gel gelelim galibiyete sevinmemek falan FT nefretini GS sevgisinden öteye koymak oluyor.
Kara gece tabi, King Kong'un gecesi.Rize’de kara gece diye tag açmışlar hemen hahaha
Kara gece derken ---
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bir Terim hocamız görse 11'i hak ettiğini görse artık. Ligte Halil'i Elmander- Necati rolünde Diagne en uçta oynamalı.Diagne net ilk 11 i hak ediyor . O kadar koş, 2 kişiyi ez, gol pası ver helal olsun aslan parçası .. zamanında az sövmedik. Hepsini geri alıyorum
Hahhaahhaahahahahha çok mutluyum rize kümeye
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yüzde 1 milyon. Arada Barış Alper Yılmaz (form tutarsa) %100 yazarım iki tarafadaMo santrafor halil yardimci forvet, sunu anlasa teknik heyet iyi olacak. Kanat kerem morutan. Haftalardir yaziyoruz.
Resim koyacam ama koyamiyorum. Macin gizli kahramani. 8.5 ile macin en iyi rating alaniÖmer girdiğinden beri ikinci asisti. PVA’dan kötü değil yine de yetersiz tabi
Bak bak maç fazla uzamışmış, bu kadar eyyamcı yorumcu olmaz. Adam zaten 2 dakika yattı uzatma başladığında, oyun tekrar başladığında 91:50 falandı