Onur Akmeşe
Sarı Üye
- 25 Temmuz 2010
- 509
- 306
- 1.473
asuncao ve emre k. futbolcu olduysa herkes olabilir.
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
SM-N960F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kafa olarak ne rahattım milli aradaşimdi baktım da çok varmış maça kafam rahat 13 gün
şakamı yada gerçekmi ? takımı genc olan tek biz degiliz hoca diye duran fatih hocamızın oynatmaya calıstıgı sacma sapan mentalite sebebiyle oyuncular kötü gorunuyor genc dedigimiz takım 2.yarı konya karşısında koşamadı bile ezildi sadeceKazanmak güzeldi. Biz herzaman milli takım dönüşü aşırı zorlanıyoruz. Golü atıp yemiyorsak yerim oyunu. Bu takim tecrübeli değil zaman lazım. Anlamiyormusunuz
Evet Ben bosuna futboldan anlamiyorum diyorum benden beterlerde var.Halil cikarsa pozisyona bile giremeyiz dedim.Aynisi oldu.Emrek girsin golle sonuçlananlarına gireriz merak etme
Ilginc bir sekilde Yedlin macin en iyi adamlarindan biri. Dusunun artik.
Valla aldik nasil aldiysskG.te bala...
Biraz hocayida yuhalasalarda az kendine gelip su saçma taktik denemelerini bizim üzerimizde denemeseTaraftar ıslıklaması lazımdı takımı.ben böyle rezalet görmedim yaw.yazıklar olsun aldığınız paranın karşılığında verdiğiniz karşılığa.milli takım olayını bahane eder terim ,bu akşamki oyunun hiç bi bahanesi olamaz ,yazıklar olsun
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi