⚽ SL 21/22 H:9 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 17 Ekim

Taraftar ıslıklaması lazımdı takımı.ben böyle rezalet görmedim yaw.yazıklar olsun aldığınız paranın karşılığında verdiğiniz karşılığa.milli takım olayını bahane eder terim ,bu akşamki oyunun hiç bi bahanesi olamaz ,yazıklar olsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kazanmak güzeldi. Biz herzaman milli takım dönüşü aşırı zorlanıyoruz. Golü atıp yemiyorsak yerim oyunu. Bu takim tecrübeli değil zaman lazım. Anlamiyormusunuz
şakamı yada gerçekmi ? takımı genc olan tek biz degiliz hoca diye duran fatih hocamızın oynatmaya calıstıgı sacma sapan mentalite sebebiyle oyuncular kötü gorunuyor genc dedigimiz takım 2.yarı konya karşısında koşamadı bile ezildi sadece

Fatih Terim istifa.Götü boklu Konya ezdi geçti bizi 75 dakika boyunca.Herifler biraz becerikli olsalar 2. yarıda 3 tane atabilirlerdi.Hele o Rahmanovic midir nedir kalenin içinden atamadı topu salak herif.Fatih Terim bi maç daha götü kurtardı bakalım haftaya 3 yediğimizden sonra ne anlatacak yine Ocak gelsin gemiyi yanaştıralımlar falan.

Golü bulunca defansa yatma hastalığından ne zaman vazgeçersek o zaman bi takıma ve hocaya sahibiz diyebilirim. Şimdi çıkacak zırvalayacak ligin en iyi top yapan, en çok koşan ekibine karşı oynadık zart zurt

Küme düşmeme yolunda önemli bir galibiyet aldık, Fatih hocama bu zorlu periyotta başarılar dilerim.

Taraftar ıslıklaması lazımdı takımı.ben böyle rezalet görmedim yaw.yazıklar olsun aldığınız paranın karşılığında verdiğiniz karşılığa.milli takım olayını bahane eder terim ,bu akşamki oyunun hiç bi bahanesi olamaz ,yazıklar olsun

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Biraz hocayida yuhalasalarda az kendine gelip su saçma taktik denemelerini bizim üzerimizde denemese

Geri
Üst Alt