Sercan Sönmez
Aslan Üye
- 20 Ocak 2011
- 9.220
- 2.442
- 1.938
Takımda ilk 11 çıkaracak kalitede oyuncu yok. Mevcut durumda en iyi olanlar her maç oynamalı mümkün olduğunca rotasyon yapılmamalı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsettiğin zamanda assuncao protein bile değildi yav. Herif büyüdü 1-2 seneye çocukta yapar.Aynen terim futbolu bilmiyor. Fiorentina milan vb yöneticileri de bir garip hocam
Bu maça yendik denmemeli.Bence Konya yener diyenlerin haklı çıktığı bir maç oldu. Sadece,rezilce 3 puanı zar zor kurtardık denebilir bu maça.Kotu futbol iyi skor.Konya hic yenilmedi yenemeyiz diyenlerde baksin isine .
harbiden diagne sesinde mostafa selamlayınca üzüldüm biraz2. yarıda ki futbol rezalet. Bu arada tribünler de saçmaladı. Mustafa daha oyundayken Diagne diye inlettiler tribünleri. Mostafa çıkarken yine diagne ye tezahürat yaptılar. Mostafa kendine yapıyorlar zannedip selamladı felan. Amaçları ne anlamadım.
Eski çamlar bardak olalı çok oldu renkdaş.Aynen terim futbolu bilmiyor. Fiorentina milan vb yöneticileri de bir garip hocam
Hocam pva nasıl 6 ya? Tam bir rezildi. Alacağı en fazla 2Muslera-9
Yedlin-7
Alpslan-7
Nellson-7
Pva-6
Taylan-4
Cicaldau-5
Assunçao-4
Morutan-5
Halil-6
Kerem-5
Mohamed-7
Cagne-?
Babel-?
Emrek-?
Bay-?
FT-1
Çok hata yapmadı o yüzden, en iyi maçlarında biriydi defansif olarakHocam pva nasıl 6 ya? Tam bir rezildi. Alacağı en fazla 2
Maalesef Hocanın algı oyunlarıyla çok rahat manipüle olan taraftara sahibiz.2. yarıda ki futbol rezalet. Bu arada tribünler de saçmaladı. Mustafa daha oyundayken Diagne diye inlettiler tribünleri. Mostafa çıkarken yine diagne ye tezahürat yaptılar. Mostafa kendine yapıyorlar zannedip selamladı felan. Amaçları ne anlamadım.