⚽ SL 21/22 H:9 | Galatasaray 1-0 Konyaspor | MS | 17 Ekim

Takımda ilk 11 çıkaracak kalitede oyuncu yok. Mevcut durumda en iyi olanlar her maç oynamalı mümkün olduğunca rotasyon yapılmamalı.

Aynen terim futbolu bilmiyor. Fiorentina milan vb yöneticileri de bir garip hocam
Bahsettiğin zamanda assuncao protein bile değildi yav. Herif büyüdü 1-2 seneye çocukta yapar.
Adsl ülkeye yeni yeni gelmişti,DEn kral telefonlar 3310 falandı.
Windows millenyum çıkmış başarılı olamıştı.
PlayStation 1 vardı. Carlos ile yardıra yardıra gol atıyordun.
Telsim diye operatör vardı cem uzan pingles hediye ediyordu.
Laptoplar Bond çanta kadardı ve şarjı yarım saat falan gitmekteydi.
Düşün nasıl bir tarihten bahsediyoruz..

koca bi rezalet ya ayıp gerçekten ayıp. şu futbolu 15 yaşında çocukları koysan oynamazlar. sorsan avrupayı kasıp kavuran en genç takımız yersen

Morutan’da her hafta daha kötüye gidiyor.Milli maç sonrası olması sebebiyle bu kadar güçsüz olduğunu düşünmek istiyorum.Sevindirici olan ise Bjk maçına eksiksiz gidecek olmamız.

Muslera-9
Yedlin-7
Alpslan-7
Nellson-7
Pva-6
Taylan-4
Cicaldau-5
Assunçao-4
Morutan-5
Halil-6
Kerem-5
Mohamed-7
Cagne-?
Babel-?
Emrek-?
Bay-?

FT-1

2. yarıda ki futbol rezalet. Bu arada tribünler de saçmaladı. Mustafa daha oyundayken Diagne diye inlettiler tribünleri. Mostafa çıkarken yine diagne ye tezahürat yaptılar. Mostafa kendine yapıyorlar zannedip selamladı felan. Amaçları ne anlamadım.
harbiden diagne sesinde mostafa selamlayınca üzüldüm biraz

cikalleshi ya da ahmed hassan sakat olmasaydı muhtemelen yenerlerdi bizi

santraforsuz oynadılar

Oynamaya çalıştığımız pas oyunu içeren at finke oyunu. Teknik veya genç diye götümüzü niye yırttık ki kardeşim.
Alsaydın adam gibi bir sprinter kanat 2-3 milyon Euro da seri'ye verseydin en kral at finke oyununu oynardın.
Orta sahada 20 tane oyuncu değişti oyun yine aynı

sinirler biraz yatışınca konyanın iyi ve formda olduğu gerçeğini göz ardı etmemek lazım

Fenerbahçe ve bjk kadroları ve oyunları m city gibi juventus gibi biz çok kötüyüz evet kötüleyen arkadaslar

2. yarıda ki futbol rezalet. Bu arada tribünler de saçmaladı. Mustafa daha oyundayken Diagne diye inlettiler tribünleri. Mostafa çıkarken yine diagne ye tezahürat yaptılar. Mostafa kendine yapıyorlar zannedip selamladı felan. Amaçları ne anlamadım.
Maalesef Hocanın algı oyunlarıyla çok rahat manipüle olan taraftara sahibiz.

Geri
Üst Alt