ŞL 21/22 H Grubu & E Grubu M:2 | Juventus 1-0 Chelsea | Benfica 3-0 Barcelona | MS | 29 Eylül

De Jong bos kaleye atamadi

Sari kart Pique

guzel mac oluyor

F, G ve H grupları çok kalitesiz. Uefa grubu olsa yadırgamaz kimse.

Konferans yayın olmaması büyük eksiklik.Dün maçları izlerken özellikle ilgimi çeken Buruge ve Şerif takımları idi.Yok makas açıldı yok şöyle böyle derken basbayağı adamlar takım görüntüsü veriyordu ve kazandı.Burugge'nin kazanması sürpriz olmadı, PSG maçını bile böyle oynamışlardı ama Şerif Shaktar galibiyeti sonrası biraz abarttı.Şansliyim ki canlı halde golü izledim ve heyecana ortak oldum... Bugün de böyle takımlar var mı diye bakıyorum ama dediğim gibi konferans yayın olmayınca zaping olayı yoruyor.Benfica Barça maçı hareketli gibi, Bayern'e de saygılarımızı sunalım yine.

Dün oynanan maclardan sonra bunlar biraz sönük kaliyor.

Chesa aktı gitti ama atamadı.Babasini geçecek bu çocuk!

Chelsea muhteşem kadrosuna rağmen bana futbol keyfi vermiyor.

Bu kadroyla göze hoş gelen ofansif bir oyun oynamalarını beklerdim. Oyunu tutup hayvani hücumcuları zaten atar mentalitesindeler.

Chelsea muhteşem kadrosuna rağmen bana futbol keyfi vermiyor.

Bu kadroyla göze hoş gelen ofansif bir oyun oynamalarını beklerdim. Oyunu tutup hayvani hücumcuları zaten atar mentalitesindeler.
Bu mantalite bunlara ekol olmus benim dusuncem bu yonde. Basarili olduklari donemde hep bu tarz oyun oynayip kupalar kazandilar (Mourinho
- Roberto Di Matteo - Ancelotti) halbuki dedigin gibi bu oyuncular ile daha ofansif bir futbol da mumkun olmali.

Bayern ve PSG harici EPL takımlarını zorlayacak bir takım gözükmüyor.Manu -Villarael maçı için spiker kara haberi verdi, bundan önceki 4 maç 0-0 bitti.😁

Bu mantalite bunlara ekol olmus benim dusuncem bu yonde. Basarili olduklari donemde hep bu tarz oyun oynayip kupalar kazandilar (Mourinho
- Roberto Di Matteo) halbuki dedigin gibi bu oyuncular ile daha ofansif bir futbol da mumkun olmali.

di matteo bile bunlarda kupa kazandi lol

Danjuma otoban yaptı Manchester'ın kanadını yav :asd:

Geri
Üst Alt