ŞL 21/22 YF M:1 | Manchester City 4-3 Real Madrid | MS | 26 Nisan | TV 8,5

City golu yiyince mentalman dagildi. Elenme ihtimallerini yuzde 80 goruyorum Real balini ve lobisini de hesaba katarak

Reis dogru ayarlari girmen lazim. Ama onermem 480p oluyor. Internetten cok daha kalite yayinlar bulup Web Video Caster'la yansitabilirsin.

Sen yilbasini kutlamiyordun degil mi hafiz reisim. Sana FM TV oneririm kalite bilgi yarismalari oluyor genel kultur anlaminda doyurucu.
🤣🤣 bir donem kutlamiyordum simdi gotumde tavsan kafasi olan noel baba kiyafeti giyip kutlamaktayim.

🤣🤣 bir donem kutlamiyordum simdi gotumde tavsan kafasi olan noel baba kiyafeti giyip kutlamaktayim.
Aglattin reis. O zaman anlatayim. Menu tusuna basiyosun kurulum kismina geliyosun genel kurulum diyosun. Gerekli frekanslari falan giriyosun internette vardir. Sonra bir daha menu tusuna basiyorsun manuel taramaya basiyorsun

En basta TV 8, TV 8.5 falan bulmasi lazim. Hemen kumandanin ok tusuna bas aramayi bitirsin. Birkac dakika surebilir. Sonra kumandada mod tusuyla bu kanallarla normal liste arasi gidip gelebiliyosun

Casemiro'ya neden kötürüm muamelesi yapiyorlar. Tam onun maci aslen

city net 9 numara almamanın dezavantajını yaşıyor hep. fazla pozisyon harcıyorlar

Modricin solucanını canlandıracak bir vaka lazım
tapatalk_1637095054476.webp

Fernandinho'yu bize hediye etseler keske. Adam bek bile oynuyor

Bu Jesus birkac mactir dikkatli izliyorum baya iyi gibi. Arsenal'e ucuza verecekler mi cidden

Geri
Üst Alt